2777
2789

من مامانم عاشق پسر عموی بیکارمه ، پسر حوبی ، اما ما به همدیگه نمیخوریم تحصیلات در حد دیپلم و بیکار

فقط از نظر قدی بهم میخوریم

من خودم کادر درمانم چهرم میگن خوسگلم و بانمکم ،پوست عالی و روشن ،موهای خوب و بلند ، همه چی عالی به جز قدم که ۱۴۷ هست

مامانم میگه پسر عموت نگاه به پولش نکن ، ما پوادارش میکنیم ،اما من اون و به چشم برادر میبینم و تمام

یه خواستگار داشتم ، خیلی پسر خوبی بود ، خیلی ، قدش ۱۷۲ اینا میشد یا ۱۷۰ ، مامانم گعت خیلی ازت بلند تر ، بعدم میزنه سرت 

دوست دارم برم تو روبیکاش با یه پیج مذهبی درخواست فالو بدم ،بعدش نمیدونم چیکار کنم ، میدونم کاره خزیه ، اما من سر بی زبونیم ، به کسی که عاشقش بودم ، مامانمینا گفت نه و ازدواج کرد

دوست ندارم اینم از دست بره ، چیکار کنم ، نگین با مادرت حرف بزن که فایده نداره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسه خواستت الخصوص به دست اوردن کسی که دوسش داری هر کاری میتونی انجام بده حتی غلط وگرنه تو دلت میمونه 

زندگی رو باید از زودپز آموخت 💯😉بااین که داره ماتحتش میسوزه بیخیال نشسته داره سوت میزنه😊😁