2777
2789
عنوان

کنکوری های گل لطفا

84 بازدید | 6 پست

سلام خوبید 

هوش و استعداد معلمی و مهارت معلمی خیلی سخته چطور مطالعش میکنید؟؟

بعدشم میشه جامعه دهم و یازدهم با جغرافی یازدهم و دهم نخونم بنظرتون قبول میشم ترازم بالا میره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ومن به لا یحتسب های تو مومن ترینم یا رب😍🙇سلام دوستانم .. کاربر جدیدم... من زندگیم سراسر رنج هست.. ۵ سال کامل از ته دل نخندیدم وخنده های امروزم از سرناچاری هست .. دوس دارم معلم بشم دعام کنید💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جامعه دهم اسونهههه اب خوردن جامعه کلا اسونه تو یروز دهم تمام میشه تو یروز تست خیلی سبز یا مهروماهشو بزن

قیمت آدمارو موقعیت و زمان مشخص میکنه تو خوشیا که همه ی قیمتن!دل نبند به خوشی های زود گذر اینو الان‌ خوندی ولی بعدا میفهمی..به خودتم‌اعتماد نکن اعتماد دو سر باخته زندگی مثل ی تئاتره با تجمع نقاب ها‌...

جامعه دهم اسونهههه اب خوردن جامعه کلا اسونه تو یروز دهم تمام میشه تو یروز تست خیلی سبز یا مهروماهشو ...

جغرافیا دهم میخونم اما بقیه چی مشکلی نیس نخونم جامعه رو تو ذهنم نمیاد 

ومن به لا یحتسب های تو مومن ترینم یا رب😍🙇سلام دوستانم .. کاربر جدیدم... من زندگیم سراسر رنج هست.. ۵ سال کامل از ته دل نخندیدم وخنده های امروزم از سرناچاری هست .. دوس دارم معلم بشم دعام کنید💚

جامعه دهم اسونهههه اب خوردن جامعه کلا اسونه تو یروز دهم تمام میشه تو یروز تست خیلی سبز یا مهروماهشو ...

خوشبحالت معلمی گلم

دارم دیوونه میشم واس معلمی 

چکار کنم خیلی سخته 

WWW۰ninisite۰com/disscuiorلینکhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/16697116/کنکوری-های-گل-لطفا