2777
2789
عنوان

دلم برای مامانم خیلی میسوره

167 بازدید | 15 پست

بابامدخیلی اذیتش کرد خدا ازش نگذره

مامانم عاشق درس و پزشکی بود نذاشتش 

بزور هم خرج شو میداد

یادمه همش کتکش میزد تا اینکه من بخاطر این دعوا هاشون روانی شده بودم و دکتر رفتم ک دکتر گفت دعوا زو کم تر کنید 

مامانم بهم میگفت قبلنا وقتی من نبودم همیشه زن عمومو میبرد دانشگاه و براش پفک میارود و یجورایی مامانمو دق میدادن

مامان بزرگم بماند ک چقدر اذیتش کرده الانم میکنه

بزور براش لباس میخره مامانم با لباس کهنه میومد مراسما

یادمه وقتی حامله بود (ناخواسته) سر سفره جلو ما میخواست خفش کنه

یبارم بهش گفت زیبایی نداری مامانم چقدرر گریه میکرد..

هروزم بهش گیر میده مامانم افسردگی گرفته خیلی تنهاست هیچوقت یادمه نمیره نصف شب چطور با صدای بلند گریه میکرد همیشه گریه هاشو دیدم

همین امشب هم بهش گفت من چ گناهی کردم گیر دیوونه ای مثل تو افتادم

خواستم با شما دردل کنم:(

البته این کمی از کاراشه

چرا اینطور گفتی بهش

به خاطر تو مدنده بود،توام مثل بابات باهاش رفتار کردی

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب دقت نمیکنی ها معلومه فقط میخوای بپری به ادم

نه سرما خوردم چشام اشکیه تار میبینم

شما ببخش عزیزم💖

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

من چیکار کردم؟اشتباه خوندی شاید

اره ببخشید فک کردم نوشتی بهش گفتم 

سرماخوردگی دارم معذرت میخام❤️

چه دل گنده اي 😀👑

خب اشتباه از من بود😅