2777
2789
عنوان

راز لاغری

88 بازدید | 0 پست

لاغری یه ترکیب داره. غیر از اینم هرکار دیگه کنی یا نتیجه نمی‌ده یا اگرم بده کوتاه‌مدته و دوبرابر وزنت برمی‌گرده.

رازش: تغذیه اصولی+ورزش+استمرار

همین. هرکسی چیز دیگه‌ای گفت بدون از مسیر دورت کرده.

من الان نمی‌خوام درمورد تغذیه‌ی اصولی یا راهش صحبت کنم چون قبلا درموردش تاپیک زدم و مفصل توضیح دادم که تغذیه‌ی درست و راه درست کاهش وزن چیه اما درمورد مسیری که باید برید برای لاغری می‌خوام نکاتی رو بگم.

دمنوش، آمپول، قرص، رژیمای سخت و عجیب‌غریب و... هیچکدوم از اینا راه‌حل تو نیستن و الکی فقط وقت تلف می‌کنی.

برو اول ببین تغذیه درست یعنی چی بعدش ورزشی که دوست داری و حس خوب بهت می‌ده رو انتخاب کن که دوست داشته‌باشی با علاقه بری نه از سر اجبار و بعدش "استمرار" داشته‌باش. توی یکماه نمی‌تونی ده کیلو کم کنی ولی توی سه چهار ماه می‌تونی اگر استمرار داشته‌باشی. اصولی و قشنگم کم می‌کنی بعدشم کیف می‌کنی از خودت.

تا استمرار نباشه به مقصد نمی‌رسی. یه هفته ورزش کنی رژیمت رو رعایت کنی تغییر خاصی نمی‌بینی ولی همین رو اگر دوماه ادامه بدی تغییرت مشخصه.

کسی لاغر می‌شه که راه درست رو انتخاب کنه و بعدشم صبور باشه و دنبال نتیجه‌ی سریع نباشه.

هیچ‌چیز قشنگی سریع بدست نمیاد. تلاش می‌خواد، زمان می‌خواد، انرژی می‌خواد. این‌همه سال دنبال این بودی دوماهه لاغر شی و نشده و چندین سال گذشته اگرم بهت میگفتن یکسال براش وقت بذار می‌گفتی نههههه دیره من باید زود به هیکلی که می‌خوام برسم. باور کن اگر همونو می‌گفتی یکسال می‌خوام اروم ولی پیوسته برم جلو شاید همون شش‌ماهه بهش می‌رسیدی و این‌همه سال هم نمی‌گذشت. یکبار برگرد و خودت رو ببین. خواستی زود وزن کم کنی ولی چندین سال نتونستی پس سرعت رو ول کن و به پیوستگی توجه کن باور کن زودتر می‌رسی. باور کن اگر یکسال دیگه لاغر شی بازم جذابه بازم جز عمرت حساب می‌شه. 

دنبال انگیزه و اراده هم نباش. وقتی شروع می‌کنی تنها چیزی که نداری همینه. اصلا دقیقا این دوتا زمانی میان که تو وسط راهی و داری نتیجه می‌گیری. من نمی‌دونم کی به ماها گفته هروقت خواستی کاری کنی وایسا تا انگیزه‌ش بیاد بعدا شروع کن!!!! بپذیر انگیزه‌ای وجود نداره فقط یه هیکلی رو دوست داری که باید روزانه یه سری کارا براش انجام بدی حتی اگر اون کارا رو زمان شروع دوست نداری.

بعدشم ببین لذت کدوم درنهایت پایدارتره؟ تو اصلا لذت غذای چرب و چیلی ظهر رو یادته؟ نه، همون لحظه‌ای که بشقابت تموم شد لذتتم تموم شد. چرا فکر می‌کنی اگر از دوتا غذا بگذری مثلا اتفاقی میوفته؟ هیچ اتفاقی نمیوفته. لذت هیکلی که دوست داری همیشگیه. تو این بدن داری زندگی می‌کنی. بدنت خونه‌ت هست. وقتی خونه‌ت رو دوست نداری، وقتی نامرتبه، وقتی باب میلت نیست چه حسی داری؟ بدنت هم همونه.

چندساله که میخوای وزن کم کنی و نکردی؟ همون وزن رو ۸ماه بچسبی به راه درست کم می‌کنی. می‌گی ۴۰ کیلو اضافه وزن داری؟ اوکی یکسال و نیم بچسب بهش و انقدر رهاش نکن.

تو خودت خسته‌ای از این‌همه سال آرزو واسه لاغری. این‌همه سال حتی یادت نمیاد فلان غذایی که فلان روز خوردی چی بود. اگر قیدش رو هم می‌زدی بازم الان یادت نبود. ولی این بدن همچنان هست و همچنان ثانیه‌به‌ثانیه داری باهاش زندگی می‌کنی و بهت یادآوری می‌کنه که دوست داری تغییرش بدی.

کاری که دوست داری رو بکن. دنبال راه میانبر و انگیزه و اراده و یه‌سری مفاهیم مبهم نباش. مسیر رو بلدی می‌دونی باید رژیم اصولی بگیری ورزش کنی و استمرار داشته‌باشی. دیگه انگیزه می‌خوای چیکار مهم راهی هست که بلدیش و فقط باید انجامش بدی.

نذار دوباره وقتی قبل عروسی می‌شه تصمیم بگیری هفته‌ای ده‌کیلو کم کنی. نذار دوهفته قبل از عید یادت بیاد باید رژیم بگیری که اونم فایده‌ای نداره. نذار عید بشه و تو هدفت واسه سال جدیدتر باز هم کاهش وزن باشه‌. نذار سلامتیت به خطر بیوفته. نذار اعتماد بنفست ازت گرفته‌شه. نذار خجالت بکشی از خونه‌ای که توش داری زندگی می‌کنی.

احترام شما دست خودتونه پس اگر احترام می‌خواید، انسان محترمی باشید. سوال شخصی نپرسید. من حقیقت رو می‌گم و از اون‌جایی که حقیقت خیلی تلخه و ممکنه ناراحت بشید، ترجیح می‌دم ناراحت بشید ولی حقیقت رو بگم. لطفا منو تو تاپیک‌هایی که خودم شرکت نکردم، تگ نکنید🩵