2777
2789

بچه ها خیلی چند وقته درگیرشم..مدام مثلا هی نا امید میشم هی تلاشمو نمیکنم و این داستانا اونم به خاطر اینه که دقیقا نمیدونم چه هدفی دارم.ببینید یعنی میدونم خیلی کارا دوست دارم انجام بدما ولی خب بازم یطوریم هدفی به اون صورت ندارم(آقا میفهمید چی میگم😭😂)

...حالا خلاصه الان داشتم به این فکر میکردم که برای فهمیدن اینکه در آینده چه شغلی رو دوست دارم داشته باشمو این داستانا بیام با افرادی که توی شغل های مدنظرم هستن صحبتی داشته باشم،مثلا با چند تا دانشجوی پزشکی،چند تا پزشک،چند تا پرستار،چند تا دبیر..اینم که میگم چند تا به این دلیله که هرآدمی یه دیدی به دنیا داره و میخوام از جوانب مختلف اینو بررسی کنم..به نظرتون اصلا موثر هست؟

اگه کسی تجربه ای داره ممنون میشم راهنماییم کنه

منم تو زندگیم سردرگمم هدف ندارمعلاقع هامو نمیدونماستعدادمو نمیدونممنفعلمهنوز توی انتخاب شغل موندم

آقاا منممم

یعنی میدونم که کارای نکرده زیاد دارما ولی بازم تلاشی نمیکنم خیلی یه طوریه همه چی

واسه همین داشتم به این فکر میکردم که برم با چند تا از افرادی که توی شغلایی که مدنظرمه مشغول به کارن صحبت کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اول ببین به چی بیشتر از همه علاقه داری. مگه میشه به چیزی علاقه نداشته باشی. ممکنه دنبال یک شغل خوب باشی که درآمد داشته باشه یا مثلا درآمد برات مهم نباشه بخوای فقط یه هنریو دنبال کنی. اول باید به این سوالا جواب بدی تا هدفت مشخص بشه. مثلا اگر به پزشکی علاقه داری فقط یه زیستشو دوست داری یا شیمیو  فیزیکتم خوبه یا ریاضیت چون بالاخره باید کنکور بدی.