2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شرایطش باشه آره ولی حتما تضمین میکنم آینده بچمو 

چون بچه های طلاق خیلی سرکوفت میشنون ..و اذیت میشن 

تو مدرسه کافیه بقیه بفهمن بچه طلاقن هرچی بشه میگن همینه دیگه کسی بالا سرت نبوده این شدی 

زندگی قطعیت اندوه باری است که ....نه میتوانی تمامش کنی نه میتوانی ادامه بدهی ...

من یک ۱۵ساله دارم یک ۹سالهبا خودت نجنگ اگه آستانه تحملت تمومه برواگرم میتونی نادیدش بگیر و بمون

خب زندگی خودم تباه نمیشه بمونم؟؟؟ 

واقعا وقتی کسی بچه میاره دیگه فقط باید منافع بچه را در نظر بگیره،،، لعنت به من که بچه اوردم تا حدودی میدونستم چجوریه ولی عاشقش بودم

دیگه تو بارداری خیانتش ثابت شد

خب زندگی خودم تباه نمیشه بمونم؟؟؟ واقعا وقتی کسی بچه میاره دیگه فقط باید منافع بچه را در نظر بگیره،، ...

نه من سالها منافع بچه هامو دیدم

اما تهش رسیدم به خودم

الان با دوتا بچع دارم جدا میشم

دیگه توان جنگ نداشتم

کاربر سال۹۷م
خیانت کرده بداخلاق سگ سرد بی محبت ازم متنفره بچمم۶سالشه جدانشدم چون پول ندارم خاندارم

عزیزم انشالله خدا بهت ارامش و صبر بده خیلی سخته

منم که شاغلم دارم این وضع را بخاطر بچه تحمل میکنم

بیچاره مردا به ترسناکی و هولی مردا پی نبردن زود ازدواج زود بچه، عاقبتشم خیانت، در صورتی که قشنگ ل...شی بودن مرد رو میتونستن تشخیص بدن. 

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.