2777
2789

چه غذاها و خوراکی و تنقلات سالم در برنامه غذایی تون جا دادین که باعث تقویت بدن باشه 

چه غذاها و خوراکی های مفید رو همیشه می‌خورید که سلامت بمونین و نیاز به هله هوله خوری نداشته باشین

چه غذاها و خوراکی های رو به هیچ وجه نمیخورید چون شدید به بدن آسیب می‌رسونه 

من از مریضی و بیماری بشدت متنفرم و میخام با اصلاح سبک زندگی بیماری رو به حداقل برسونم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آجیل و میوه همیشه تو خونم هست

سوسیس و کالباس هرگز نخریدم

نوشیدنی همراه غذام دوغ داریم و نوشابه نمیخوریم 

زيتون و سبزی خوردن معمولا کنار غذامون هست

هفته ای دوبار ماهی میخوریم 

سعی میکنم هرروز دتاکس بخورم

اول روغن خونه عوض کردیم روغن زیتونه

کنسروی کم میخوریم

بجای قند چای با نبات

خونم اب تصفیه کن نداره اب جوشیده سرد شده میخوریم

بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» 💟💟حاجات خود را ذکر کنی💛💛دعایی که امام حسین(ع) در روز عاشورا به فرزند خود آموخت تا در مشکلات عظیم بخواند💛💛 وقتی خوندی برای سلامتی و فرج امام زمان (عج) ی گل صلوات بفرست☺🌱🌱

آجیل و میوه همیشه تو خونم هستسوسیس و کالباس هرگز نخریدمنوشیدنی همراه غذام دوغ داریم و نوشابه نمیخوری ...

آجیل چه چیزهایی مهم تر و همیشگی تره براتون 

افرین به این سبک زندگی

بچه ها سوسیس نمیخان نوشابه 

اول روغن خونه عوض کردیم روغن زیتونهکنسروی کم میخوریمبجای قند چای با نباتخونم اب تصفیه کن نداره اب جو ...

خیلی عالیه آفرین 

راست گفتین روغن خیلی مهمه 

آب جوشیده سرد شده مزش متفاوت نیست ؟

چجوری همیشه آب جوشیده سرد شده دارین

آجیل چه چیزهایی مهم تر و همیشگی تره براتون افرین به این سبک زندگیبچه ها سوسیس نمیخان نوشابه

بادام درختی و پسته روزی ۲۰تا خودم و همسرم میخوریم

پسرم بادوم زمینی و بادوم هندی میخوره 

پسر من خیلی خیلی بدغذاست عزیزم، اصلا لب به فست فود نمیزنه

بادام درختی و پسته روزی ۲۰تا خودم و همسرم میخوریمپسرم بادوم زمینی و بادوم هندی میخوره پسر من خیلی خی ...

آها خوبه تاثیر این آجیل خوردن رو هم دیدین ؟

خوبه که نمیخوره خوشبحالتون

خیلی عالیه آفرین راست گفتین روغن خیلی مهمه آب جوشیده سرد شده مزش متفاوت نیست ؟چجوری همیشه آب جوشیده ...

نه اتفاقا خوشمزه تره

شب قبل خواب اب تو کتری گرم میشه تا صبح خنک میشه برای اب اشامیدنی داخل کلمن میریزم با یخ. اینجا ما گرمه مصرف اب هم زیاده

بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» 💟💟حاجات خود را ذکر کنی💛💛دعایی که امام حسین(ع) در روز عاشورا به فرزند خود آموخت تا در مشکلات عظیم بخواند💛💛 وقتی خوندی برای سلامتی و فرج امام زمان (عج) ی گل صلوات بفرست☺🌱🌱