2777
2789
عنوان

خانومای کدبانو که خوراک و غذا اولویتشون هست

| مشاهده متن کامل بحث + 218 بازدید | 27 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سرخ کردنی تون را با روغن کنجد بخوریدزيتون نباید حرارت ببینه

سرخ کردنی خیلی کم میخوریم همسرم کبد چرب داره باید مراعات کنم. روغن کنجد بو نداره؟

همسر یبار بوی روغن کنجد بدش اومده بود برای همین نمیخریم

بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» 💟💟حاجات خود را ذکر کنی💛💛دعایی که امام حسین(ع) در روز عاشورا به فرزند خود آموخت تا در مشکلات عظیم بخواند💛💛 وقتی خوندی برای سلامتی و فرج امام زمان (عج) ی گل صلوات بفرست☺🌱🌱

اها درسته ولی یخ خوب نیست

چه کنم باردارم داغ میشم اینجا ماهم گرمه. 

بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» 💟💟حاجات خود را ذکر کنی💛💛دعایی که امام حسین(ع) در روز عاشورا به فرزند خود آموخت تا در مشکلات عظیم بخواند💛💛 وقتی خوندی برای سلامتی و فرج امام زمان (عج) ی گل صلوات بفرست☺🌱🌱

سرخ کردنی خیلی کم میخوریم همسرم کبد چرب داره باید مراعات کنم. روغن کنجد بو نداره؟همسر یبار بوی روغن ...

من از یه روغن گیری گرفتم که خیلی معروف بود بو نداشت عزیزم

اگر سرخ کردنی نمی‌خورید اوکیه 

با حرارت کم هرچی میخای درست کن با روغن زیتون

من از یه روغن گیری گرفتم که خیلی معروف بود بو نداشت عزیزماگر سرخ کردنی نمی‌خورید اوکیه با حرارت کم ه ...

عه چخوب، اگر روغن کنجد از سوپر مارکتیا بگیرم تاحالا خریدی بو نداره؟بنظرت واقعا روغن کنجدن

عه چخوب، اگر روغن کنجد از سوپر مارکتیا بگیرم تاحالا خریدی بو نداره؟بنظرت واقعا روغن کنجدن

من یه بار روغن زیتون از فروشگاه گرفتم خیلی متفاوت  بود با اینی که از روغن گیری میگیرم.

من تا حالا نشنیدم بگن روغن کنجد بو داره، به نظرم زیتون بوش بیشتره.

ذائقه ها متفاوته.

اما شوهر من اگر بهش نگی فلان چیز توی غداست، خودش نمی‌فهمه....

شماهم امتحان کن،بهش نگو با روغن کنجد سرخ شده ببین چی میگه