2777
2789
عنوان

چقدر مادر پستیم

156 بازدید | 15 پست

خیلی امروز سر بچم داد زدم 

نوزده ماهشه

دم ظهر خوابش بهم ریخت تا گذاشتم زمین از رو پا بلند شد اینقدر اذیت و گریه منم داد و بیداد میکردم خیلی داد میزنم و دعواش میکنم 

هرچی سعی میکنم مادر خوبی باشم نمیشه اه

خدایا شکرت بخاطر وجود همسرم ....امروز۱۴۰۲/۲/۱۴فهمیدم تو دلی دارم خدایا به خودت میسپارمش....میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیز دلم میدونم‌ عذاب وجدان گرفتی  توام ی تحملی داری اذیت میشی ولی فکر کن جز تو کسیو‌نداره این بچه سعی کن تا حد ممکن بچه رو‌دعوا نکنی

کاربر قبلی مارمولک جلو کنتورم🦎پیتزا با سس تند میقولی سیسی؟دلت نخاد 🍕🥤

عزیزم شما استراحت نیاز داری تا حالت یکم بهتر شه و با حال بهتری از بچت مراقبت کنی.. عیبی نداره هممون این روزا رو گذروندیم.. ولی خودت یادت نره.. سعی کن حالتو خوب کنی 

کسی لایکم نکنه

عزیزم حق داری خیلی وقت ها خسته بشی اما بچه هم گناهی نکرده سعی کن کنترل کنی خودت رو کسی کمکت نداری ؟

نه هیشکی شهر غریبم حتی دریغ از همسایه 

خدایا شکرت بخاطر وجود همسرم ....امروز۱۴۰۲/۲/۱۴فهمیدم تو دلی دارم خدایا به خودت میسپارمش....میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستین
عزیزم شما استراحت نیاز داری تا حالت یکم بهتر شه و با حال بهتری از بچت مراقبت کنی.. عیبی نداره هممون ...

هیشکی نیست بچه رو دو دقیقه بزارم پیشش

عزیزم حق داری خیلی وقت ها خسته بشی اما بچه هم گناهی نکرده سعی کن کنترل کنی خودت رو کسی کمکت نداری ؟

نه اصلا شهر غریبم

اعصاب همه مامانا ضعیف شده برو از دلش در بیار بعد یه برنامه بچین که بیشتر برای خودت وقت بذاری و روحیه ...

میبرمش پارک الان از خواب بیدار بشه

خیلی سخته میفهمم چی میگی زیاد ب خودت سخت نگیر

نمیرسم براش وقت بزارم 

همش کار خونه و حیاط و..