2777
2789
اون لخته که اومده دیواره رحم هست وقتی دیر پریود میشیم دیواره ضخیم تر میشه و اونجوری میریزههیچی نیست ...

خون ریزی شدید داشتم یه چیزی افتاد و الان هم فقط لک بینی دارم فردا نوبت دکتر گفتم میترسم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیبی چک مثبت بود؟؟ نکنه سقط داشتی؟

فقط 36 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ارشد مهندسی ژنتیک🧬عاشق کتاب📚گل و گیاه🌱و موسیقی🎶 یه ورزشکار پر انرژی و نمونه💪والیبالیست🏐 تلاش واسه لاغرشدن وزن الان:57 کیلو⏲️ وزن هدف:۵۵کیلو⏲️ یه دختر تابستونی💅🌾 اقدام واسه مامان شدن🤰🏻مامانِ امیر ارسلان👶

آره سه تا بی بی چک مثبت داشتم الان هم فقط لک بینی دارم نمی‌دونم چرا

فکر کنم سقط خود به خودی داشتی سریعتر برو دکتر عزیزم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ارشد مهندسی ژنتیک🧬عاشق کتاب📚گل و گیاه🌱و موسیقی🎶 یه ورزشکار پر انرژی و نمونه💪والیبالیست🏐 تلاش واسه لاغرشدن وزن الان:57 کیلو⏲️ وزن هدف:۵۵کیلو⏲️ یه دختر تابستونی💅🌾 اقدام واسه مامان شدن🤰🏻مامانِ امیر ارسلان👶

الکی دکتر میری هیچی نیس توضیح دادم دلیلش رو

بیبی چکش مثبت بوده یعنی ممکنه سقط شده باشه باید بره دکتر میگی الکی؟؟؟😶

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شاید چون زیاد دارو برای عفونتم مصرف کردم

نمیدونم گلم ولی برو اگ حامله باشی ممکنه سقط باشه یا اگر هنوز سقط نشده حداقل استراحت کنی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نمیدونم گلم ولی برو اگ حامله باشی ممکنه سقط باشه یا اگر هنوز سقط نشده حداقل استراحت کنی

یه چیزی اومد افتاد ازم پنج ساعتی خون ریزی داشتم قطع شد الان هم لک بینی دارم فردا نوبت گرفتم 

بیبی چکش مثبت بوده یعنی ممکنه سقط شده باشه باید بره دکتر میگی الکی؟؟؟😶

من تجربه داشتم بیبی چک مثبت بود 

اما بعدش پریود شدم بعد یه تیکه چیز عجیب ازم اومد بعدش هم لک و تموم 

دیگه ماه بعد نرمال پریود شدم 

من حتی بیبی چکم عکسش رو دادم دکتر ام برام نسخه نوشت شروع کنم مراقبت آنقدر مطمئن بود که حامله ام

یه چیزی اومد افتاد ازم پنج ساعتی خون ریزی داشتم قطع شد الان هم لک بینی دارم فردا نوبت گرفتم

😓آره متاسفانه احتمال زیاد سقط بوده البته اگر تنبلی تخمدان نداشته باشی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من تجربه داشتم بیبی چک مثبت بود اما بعدش پریود شدم بعد یه تیکه چیز عجیب ازم اومد بعدش هم لک و تموم د ...

خب شاید سقط خود به خودی بوده. شاید هم تنبلی تخمدان داری نمیشه گفت همه همینجورن که عزیزم شاید بلایی سرش بیاد نمیشه نره دکتر ک

1
5
10
15
20
25
30
35
40