2777
2789
عنوان

به مادر شوهرم چه جوری بگم خجالت بکشه

| مشاهده متن کامل بحث + 2282 بازدید | 87 پست

هیچی 

بگو عزیزم الان عصره ما ناهار خوردیم و تموم شد

بیرون یه چیزی بخور عشقم

چند بار اینجور بشه اونوقت جلو مامانشم دفعه بعد میگه برم بیرون غذا بخورم برم سر کار دیگه

یا حرف افتاد غیر مستقیم میگی که خونه نمیاد .از خونه شما میره رستوران بعد میره سر کار .

من باشم که به روش میارم.مثلا زنگ میزنم مادرش میگم گوشی شوهرم انتن نداره خونه شماست؟بعد هرچی گفت میگم اهان اخه گفت برم بیرون ناهار بخورم برم سرکار 

نگرانش شدم

پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر  

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

باشه نیمرو رو خونه مادرش بخوره بهتر از اینه برگرده خونه شما نهار بخوره بعد دوباره بره سر کار وقتی می ...

والا روم نشد حتی به روی شوهرم بیارم 

اومد خونه پدر من مامانم غذا اورد براش خورد و رفت

خونه مادرش نزدیک سر کارش بود 

چند ساله زندگی کردن با هم تو دخالت نکن شوهرت خودش یک نیمرو همونجا درست کنه

شوهرم با مادر من راحت تره تا مادر خودش رودرواسی داره روش نشد چیزی بگه 

والا منم روم نشد حتی به روی شوهرم بیارم 

اومد خونه پدر من مامانم غذا اورد براش خورد و رفت

خونه مادرش نزدیک سر کارش بود 

نه نباید بگی وظیفش نیست که

وظیفه که نه ....بحث وظیفه نیس... به هر حال مادره ... 

شاید مادر من فرق داره من نگاهم جور دیگه ایه 

به هر حال سر ناهار غریبه هم خونه ادم باشه یه تعارفی چیزی  ادم میزنه

خب اینم‌زورداره هردفه غداشوخونه پدرومادراسی بخوره که اینم‌میشه پرتوقعی

نه اشکالی نداره 

اخه مادر فرق داره حالا بچهداش تایم ناهار اونجا بوده نه از سر وظیفه و توقع از سر مهربونی و محبت و دلسوزی که بچم نباید گشنه باشه تا بعد از ظهر یه لقمه غذای ساده براش میورد 

چی میشه مگه 

کلا همیشه همین جوریه

باید اون دلایل حل بشه برن خونه خودشون یا اگر طول میکشه جایی اجاره کنن من دقیقا نمیپسندیم چند ماه خون ...

بنا به دلایلی پیش اومده دیگه خونه پدرم موندیم 

مردم چیه پدر و مادر فرق دارن

حالا یه لقمه ناهار مادرش میورد چی میشد مگه

باشه، هرچیم باشه مادر و پسرن، یه عمر تو همون خونه با همون ادما زندگی کرده حرفی بزنی خودتو ضایع کردی ...

اومده گفته تو غذا بده بهم در صورتی که خونه مادرش بوده وقت ناهار به نظرم یجوری باید به روش بیاره

حالا فوقش بگی هم فکر کردی چی میگه ؟یه بهونه ای میتراشه واسه مادرش

نه دیگه نگفتم روم نشد حتی به روی شوهرم بیارم دیگه چی بگم طفلک خجالت میکشه بحث محبته بحث خوردن که نیس 

اومد خونه ما مامانم غذا اورد براش خورد و رفت نوش جانش 

ولی محبت مادر فرق داره از روی محبت یه نیمرویی چیزی میزد همیسه که اونجا نیس موقع ناهار و خونه مادرش نزدیک سر کارش بود 

دقیقا منم همین مشکل دارم شوهرم کدام برای کار صدا میکنن مثلا ۱۲ ظهر می‌ره تا ۳ کارش اونجا طول بکشه نا ...

اره دیگه چی میشه مگه بحث خوردن و نخوردن و بحث اینجا یا اونجا خوردن نیس بحث محبته.... بحث احترامه.... فرق مادر چیه؟ 

دیگه  غریبه هم تایم ناهار خونه ادم باشه یه تعارف هم شده ادم‌میکنه که نگهش داره

منم عین شمام،نمیتونم به روی آدما بیارم

به نظرم به شوهرت آروم بگو عشقم ما ناهار نداریم این موقع یا یه جور بندازش تو رودروایسی تا بفهمه،بحث 4 قاشق غذا نیست اصلا بحث اینه مادرش بهش غذا نداده از مادر شما توقع داره تازه تو خونه شما هم زندگی میکنید،خیلی جالب نیست به نظرم،اینجوری پررو میشه

نه دیگه نگفتم روم نشد حتی به روی شوهرم بیارم دیگه چی بگم طفلک خجالت میکشه بحث محبته بحث خوردن که نیس ...

مادرش به درد نخوره

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

به جای ادب کردن مادرش به خودش بگو حداقل به موقع بیا غذا بخور که مریض نشی

بحث ادب کردن نیس ... بحث محبته.... مادرفرق میکنه خب ...

هر روز که نمیره اونجا امروز استثنا کاری پیش اوند منم بهش برای ناهار چندبار زنگ زدم گفت اونجا هستم از ظهر تا ساعت ۵ اونحا بود طفلی گشنه اومد ناهار خورد و رفت سرکار نوش جانش منم دیگه روم نشد چیزی بگم  ولی خونه مادرش نزدیک کارش بود و خونه ما دورتر 

من ۱۳ ساله عروس این خانواده هستم از اول نامزدی کلی رفتارهای بد و توهین امیز دیدم هیچ وقت بی احترامی نکردم و جواب ندادم

الان دیگه حساس شدم و ظرفیتم پر شده بازم چیزی نمیگم ولی خب خودشون باشن کوچک تربن چیزی بشه یا نه داستان درست میکنن

بحث ادب کردن نیس ... بحث محبته.... مادرفرق میکنه خب ...هر روز که نمیره اونجا امروز استثنا کاری پیش ا ...

زندگیتو بکن و اصل سلامتی خودته

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .