2777
2789
عنوان

به مادر شوهرم چه جوری بگم خجالت بکشه

| مشاهده متن کامل بحث + 2282 بازدید | 87 پست
به مادر شوهرت چیزی نگو به شوهرت بگو ...عه تا الان نهار نخوردی با شوخی بگو عجب شما به نهار اعتقاد ند ...

اخه چند بار اونجا بوده یه زحمت ناهار پختن نداده به خودش یه نیمرویی چیزی

حالا شما خودتو بد نکنخودشون میدونن همین پسر فردا طرف مادرشه نمیشه از همه طلب داشت شاید مسن هستن شاید ...

مسن نیس 

کلا تنبله خودشو زحمت نمیده ناهار بپزه تنبل خانم چندبار وقت ناهار تا بعد از ظهر اونجا بوده ناهار نذاشته

نامزدم بودم میرفتم غذا نمیذاشت لامپ اشپزخونه خاموش میکرد میشست بعد پدر سوهرم از بیرون غذایی ساندویچی چیزی میگرفت

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

میگم شاید فکر کرده زشته نیاد خونه پدرتون

نه بابا همچین فکرایی نمیکنه

ما الان سه ماهه اینجاییم حالا یه بار رفته موقع ناهار اونجا 

کلا به خودش زحمت نمیده 

اخه چند بار اونجا بوده یه زحمت ناهار پختن نداده به خودش یه نیمرویی چیزی

باشه نیمرو رو خونه مادرش بخوره بهتر از اینه برگرده خونه شما نهار بخوره بعد دوباره بره سر کار 

وقتی میگی سه ماهه خونه مامان شمایید دیگه خوب نیست جلوی خانواده تون که به پسرش یه نهار نداده .....من همیشه جلوی خانواده خودمم  ابروی خانواده شوهرم رو حفظ میکنم هیچ وقت نمیزارم جلوی مامان بابام کارای ضایع شون تابلو بشه البته این حرکت رو یکاری میکنم شوهرم متوجه بشه چون اونطوری خودش متوجه کار خانوادش میشه و اینکه همیشه یه کاری میکنم با خانوادم راحت باشه ولی رودربایستی هم تا حدی داشته باشه همیشه از اینکه جلوی بابام یا مامانم بد میشه استفاده میکنم 

خب اینم‌زورداره هردفه غداشوخونه پدرومادراسی بخوره که اینم‌میشه پرتوقعی

باید اون دلایل حل بشه برن خونه خودشون 

یا اگر طول میکشه جایی اجاره کنن 

من دقیقا نمیپسندیم چند ماه خونه مادر پدر هر دو طرف 

بالاخره مردم حریم خصوصی دارن

اذیتن

هر چند نزدیک

از بعضی کاربرا رفتارایی میبینم که...❌باعث تاثر و تعجب❌علت هر چه هست ما اجازه نداریم به بهانه مجازی با 👈توهین👈 تحقیر 👈تمسخر👈 سرزنش 👈عقده و کمبود توجه👈 عقده جلب توجه 👈 عقده تایید و تحسین دیگران👈 احساس خود مهم پنداری...دل کسی و بشکونیم ❌ از انسان نهایتا انسانیت و خاطرات بجا میمونن ✅ زندگی به اندازه کافی سخت هست برای هم سخت ترش نکنیم✅ ❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

چیزی نگو. اون ها روند زندگیشون همینه، نمیتونن روش زندگیشون دو بعد از سال ها به خواسته ی شما عوض کنن. شوهرتم بچه نیست که ندونه کی گرسنه س و کی باید غذا بخوره. خونه مادرش هم که خونه غریبه نیست، تعارف که نداره. اگه گرسنه باشه واقعا، خب میتونه خودش یه نون و پنیری چیزی بخوره. 

دقیقا منم همین مشکل دارم شوهرم کدام برای کار صدا میکنن مثلا ۱۲ ظهر می‌ره تا ۳ کارش اونجا طول بکشه ناهار نمی‌دن میاد خونه ناهار میخوره میگم خوب اونجا ناهار تو میخوردی میگه نداشتن..یا کم بود فقط برای خودشون بود ...‌

به جای ادب کردن مادرش به خودش بگو حداقل به موقع بیا غذا بخور که مریض نشی

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .