2777
2789

ما سه ماهه بنا به دلایلی خونه پدرمن هستیم بعد امروز شوهرم از وقت ناهار برای کاری رفته خونه مادرش تا الان 

الان زنگ زده بیام اونجا ناهارم و بخورم و برم سرکار 

از وقت ناهار تا الان یه لقمه غذای ساده نمیتونست بذاره جلو شوهرم؟؟!!

اینقدر تنبله که نگوو... چندین باره

کلا اهمیت نمیده خودشون دیر بلند میشن دیر صبحانه میخورن بعد ناهار و شام یکی میکنن 

به نظرتون یه موقع به روش بیارم؟ یا حرفی چیزی بزنم غیر مستقیم؟ اخه شوهرم هم مریضه ‌کلیه شو عمل کرده ...چی میشه یه غدایی چیزی بپزه یا نیمرویی املتی چیزی بپزه بیاره

چی بگم؟ بلد نیستم ...

مرا راهنمایی کنید😂

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

به عمد که اینکار و نکردن 

همسرتون بیرون غذا بخورن 

نباید از همه توقع داشته باشیم که 

از بعضی کاربرا رفتارایی میبینم که...❌باعث تاثر و تعجب❌علت هر چه هست ما اجازه نداریم به بهانه مجازی با 👈توهین👈 تحقیر 👈تمسخر👈 سرزنش 👈عقده و کمبود توجه👈 عقده جلب توجه 👈 عقده تایید و تحسین دیگران👈 احساس خود مهم پنداری...دل کسی و بشکونیم ❌ از انسان نهایتا انسانیت و خاطرات بجا میمونن ✅ زندگی به اندازه کافی سخت هست برای هم سخت ترش نکنیم✅ ❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

نه عزیزم لازم نیست چیزی بگی تو روابط مادر پسری دخالت نکن، تازه بهم نرسیدن که

اخه من هیچ وقت چیزی نمیگم دلم میخواست یه جوری غیر مستقیم چیزی میگفتم... خودشون خیلی پررو و طابکارن و دخالت کن

یه باره شوهرم رفته اونجا 

کلا تنبل و بی خیاله 

چی بگی اخه دیگه😐میگفتی ننت یه لقمه بهت نداد؟ خودت برمیداشتی یه نیمرو درست میکردی میخوردی.

مادر من اخه فرق داره 

خیلی دلسوزه و مهربونه برا من عادی نیس 

اخه من هیچ وقت چیزی نمیگم دلم میخواست یه جوری غیر مستقیم چیزی میگفتم... خودشون خیلی پررو و طابکارن و ...

باشه، هرچیم باشه مادر و پسرن، یه عمر تو همون خونه با همون ادما زندگی کرده 

حرفی بزنی خودتو ضایع کردی فقط ، همسرت گشنه باشه خودش زبون داره یه چیزی میگه، یا یه چیزی پیدا میکنه برای خوردن

بچه که نیست 

به عمد که اینکار و نکردن همسرتون بیرون غذا بخورن نباید از همه توقع داشته باشیم که

چی میشه مگه مادره دیگه 

وقت ناهار پسرش اونجاس یه لقمه غدا براش میذاشت چی میشد مگه

چی میشه مگه مادره دیگه وقت ناهار پسرش اونجاس یه لقمه غدا براش میذاشت چی میشد مگه

حالا شما خودتو بد نکن

خودشون میدونن 

همین پسر فردا طرف مادرشه 

نمیشه از همه طلب داشت 

شاید مسن هستن 

شاید هزار کار دیگه دارن 

و.... 

از بعضی کاربرا رفتارایی میبینم که...❌باعث تاثر و تعجب❌علت هر چه هست ما اجازه نداریم به بهانه مجازی با 👈توهین👈 تحقیر 👈تمسخر👈 سرزنش 👈عقده و کمبود توجه👈 عقده جلب توجه 👈 عقده تایید و تحسین دیگران👈 احساس خود مهم پنداری...دل کسی و بشکونیم ❌ از انسان نهایتا انسانیت و خاطرات بجا میمونن ✅ زندگی به اندازه کافی سخت هست برای هم سخت ترش نکنیم✅ ❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

باشه، هرچیم باشه مادر و پسرن، یه عمر تو همون خونه با همون ادما زندگی کرده حرفی بزنی خودتو ضایع کردی ...

شوهرم روش نمیشه به مادرش بگه اونم که حالیش نیس 

وقت ناهار اونجا بوده چی میشه مگه

برا ما عادی نیس