اول اینکه بگم من برگشتم آدم مودی نیستم اما دیدم حیف کاربری ۹ ساله ام هست که تعلیق کنم خب به اینجا هم عادت دارم بیشتر از یکماه نتونستم دور بمونم اما دیکه همه سعی ام این هست اصلا جواب کسایی که توهین میکنن رو ندم برا آرامش خودم این پیش مقدمه بودم برم سراغ اصل
زمانی که تعلیق بودم خیلی ها گفتن عکسای قبلش رمین تا آسمون با عکسای الانش فرق داره قبلا قشنگ نبوده از این حرفا
باید بگم بله من با تزریق ژل چهرم خیلی خیلی تغییر کرد نمیشه کفت ایراد اما من چیزایی که صورتم نیاز داشت تغییر دادم مثل چونه ام که کوجیک بود تزریق کردم و خیلی خیلی تغییر کردم صورتم لاغر بود گونه نداشتم تزریق گونه کردم بازم صددرجه تغییر کردم لب پایینم خوب بود لب بالام نازک بود که باعث شده بود فرم لب و دهنم همین طور گونه ام که یکم عقب بود خوب نباشه لبمو چونه رو تزریق کرذم و چهرم خوب شد
واینکه قبول دارم خودمم عکسامو میبینم شگفت زده میشه از این همه تغییر چهره قبلمو واقعا دوست نداشتم الان ولی چرا خیلی خیلی حس خوبی به چهرم دارم
بینی لیفت شقیقه هم که گفته بودن عمل نکردم با همین تزریق ژل بینی ام کوچیک شد چون صورتم پر و گرد شده
خلاصه گفتم تاپیک بزنم هم برا رفع ابهام هم اطلاعات بدم برا اونایی که دوست دارن انجام بدن
الان دوتا عکس از نیمرخ هست میذارم خودتون ببینید تغییر رو
ببخشید خیلی هم طولانی شد