2777
2789
عنوان

تاثیر ژل رو چهره عکس قبل و بعد 🖼️🖼️

41374 بازدید | 1175 پست

اول اینکه بگم من برگشتم آدم مودی نیستم اما دیدم حیف کاربری ۹ ساله ام هست که تعلیق کنم خب به اینجا هم عادت دارم بیشتر از یکماه نتونستم دور بمونم اما دیکه همه سعی ام این هست اصلا جواب کسایی که توهین میکنن رو ندم برا آرامش خودم این پیش مقدمه بودم برم سراغ اصل 

زمانی که تعلیق بودم خیلی ها گفتن عکسای قبلش رمین تا آسمون با عکسای الانش فرق داره قبلا قشنگ نبوده از این حرفا 

باید بگم بله من با تزریق ژل چهرم خیلی خیلی تغییر کرد نمیشه کفت ایراد اما من چیزایی که صورتم نیاز داشت تغییر دادم مثل چونه ام که کوجیک بود تزریق کردم و خیلی خیلی تغییر کردم صورتم لاغر بود گونه نداشتم تزریق گونه کردم بازم صددرجه تغییر کردم لب پایینم خوب بود لب بالام نازک بود که باعث شده بود فرم لب و دهنم همین طور گونه ام که یکم عقب بود خوب نباشه لبمو چونه رو تزریق کرذم و چهرم خوب شد 

واینکه قبول دارم خودمم عکسامو میبینم شگفت زده میشه از این همه تغییر چهره قبلمو‌ واقعا دوست نداشتم الان ولی چرا خیلی خیلی حس خوبی به چهرم دارم 

بینی لیفت شقیقه هم که گفته بودن عمل نکردم با همین تزریق ژل بینی ام کوچیک شد چون صورتم پر و گرد شده 

خلاصه گفتم تاپیک بزنم هم برا رفع ابهام هم اطلاعات بدم برا اونایی که دوست دارن انجام بدن 

الان دوتا عکس از نیمرخ هست میذارم خودتون ببینید تغییر رو 

ببخشید خیلی هم طولانی شد 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای منم همینطور الان میگم چراااا زودتر نرفتم برای تزریق

یه وکیلی می‌گفت ۶۰سال وکالت انجام دادم اکثر شکایات بین کسانی بود که به هم اعتماد داشتند مثلا وقتی یه مبلغی به کسی میدی نمیره ولی وقتی کل سرمایه اتو میدی دستش میذاره میره حالا تو ک کل احساساتتو خرجش کردی میگی چرا یه دفعه اینجوری شد؟؟!

بعد

بهترین کارو کردی 

والا بابا چیه نچرال نچرال 

من ک خیلی راضی ام 

مهم حال دله 

یه وکیلی می‌گفت ۶۰سال وکالت انجام دادم اکثر شکایات بین کسانی بود که به هم اعتماد داشتند مثلا وقتی یه مبلغی به کسی میدی نمیره ولی وقتی کل سرمایه اتو میدی دستش میذاره میره حالا تو ک کل احساساتتو خرجش کردی میگی چرا یه دفعه اینجوری شد؟؟!

حس نمیکنی یه چیزی زیر پوستته؟ منظورم اینه ژل رو حس میکنی؟کسی که جوش میزنه میتونه ژل بزنه؟

نه اصلا اولش سفت هست بعدش مثل بافت پوست خودتت میشه

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
بهترین کارو کردی والا بابا چیه نچرال نچرال من ک خیلی راضی ام مهم حال دله

منند عکسای قبلمو میبینم افسردگی می‌گیرم 😂

چند وقت یه بار ترمیم میکنیهزینش‌چقدر میشهمارک ژلت چیه

سالی یکبار 

هزینه بستگی به برند ژل داره واینکه چند سی سی نیاز هست بزنی