2777
2789
عنوان

تاثیر ژل رو چهره عکس قبل و بعد 🖼️🖼️

| مشاهده متن کامل بحث + 41416 بازدید | 1175 پست
تاپیک اخر منو ببین بنظرت ب گونه م فیلر بزنم خوب میشه؟

به نظرم نه زاویه فک عالی داری چونه اتم هم‌خوبه برا من عقب بود برا شما خوبه 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
والا بیشتر از لبت چونه ات خیلی تغییرت داده

دقیقا چونه خیلی خیلی تغییر میده اگر عقب باشه یا کوچیک باشه 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی خوب شدی عزیزممنم دوست دارم برم انجام بدمولی فکر نکنم هرسال از هزینه ی ترمیمش بربیامشما‌چه مارک ...

ببین تو صورتت کجا در اولویت هست که انجام بدی اگر چونه فقط باشه با ۸و۹ تومان میتونی انجام بدی 

برا من ریوانس کانادا بود هزینه اش زیاده این برند

به نظرم نه زاویه فک عالی داری چونه اتم هم‌خوبه برا من عقب بود برا شما خوبه

اره چونه و فکم خوبه ولی خیلی لاغر و استخونیه صورتم  گفتم یکم گونمو بزنم ازین زیادی نچرال بودن درام😂

زاویه هم زدی؟چند وقت یکبار میری ترمیم؟

زاویه نه 

سالی یکبار 

اره چونه و فکم خوبه ولی خیلی لاغر و استخونیه صورتم گفتم یکم گونمو بزنم ازین زیادی نچرال بودن درام😂

خب این سلیقه ای هست صورت من استخونی بود شاید خیلبا دوست داشته باشن صورت استخونی نمیشه گفت ایراد هست اما من خودم دوست نداشتم 

شما هم اگر دوست داری میتونی تزریق کنی گونه ات رو خوب میشه

چقدر خوشگل شدی 😍عزیزم من چند ساله دنبالت میکنم میشه عکستو ببینم؟🥲 قبلا فکر کنم عکس با خودت و شوهرت ...

اره عزیزم ❤️