2777
2789

شوهرم خیلی ادم مذهبیه بعد امسال خیلی دلش میخاس اربعین بره کربلا کلا یبار رفته من تا بحال نرفتم ولی ته حسابش فقط ۱۰۰ هزار تومن پول هست ینی کلا ۱۰۰ هزار تومن دازیم تا اخر ماه بعد میخاس قرض کنه من گفتم مگه مجبوری خب الان وضعمون خرابه بری از کی پول بگیری اخه پس دادن هم مهمه دیگه اونم دیگه قرض نگرفت ولی خیلی تو خودشه عذاب وجدان دارم😭😭😭😭

درست گفتی تو 

عذاب وجدان نداشته باش

۲۱ فروردین ۱۴۰۰💖                                                         ۳ مرداد ۱۴۰۲💙                                                             تمام زندگی من a & n

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب شما درست گفتی عذاب وجدان واسه چیه؟امام حسین نگفته از نون شبتون بزنید بیاید زیارت من

بخدا که تا سر ماه باید با صد تومن سر کنیم ولی ی اخوند نشون میداد میگفت برای زیارت قرض کنید برید شوهرم همش اونو نشون میده بهم

بخدا که تا سر ماه باید با صد تومن سر کنیم ولی ی اخوند نشون میداد میگفت برای زیارت قرض کنید برید شوهر ...

نه عزیزم این حرفا چیه 

البته خب هرکسی یه اعتقادی داره ولی امام حسین مهربون تر از این حرفاس 

میبخشه 

بعد اینکه یک بار هم رفتن جوری نبوده که کلا نرفته باشن