2777
2789

ببینین من کسیم که اولین کنکورم سال ۹۹ بود کلی سال پشت کنکور موندم تو تجربی بعد تغییر رشته دادم به انسانی چون رتبه های کنکورم جالب نبود و خودم عاشق ادبیات بودم و شعر اینا می‌نوشتم گاهی 

خلاصه ک انسانی هم ک اومدم رتبه هام خیلی بهتر شد اما ادبیات سراسری قبول نشدم 

حالا امسال میخوام یه رشته با سوابق تحصیلی برم بدون کنکور 

و داشتم فکر میکردم اگر بشه همزمان با دانشگاه دوباره کنکور بدم ولی به هیشکی نگم حتی خونوادم  و واقعا تلاش کنم حالا نمیدونم برا انسانی بخونم و مثلا برا ادبیات دانشگاه تهران تلاش کنم یا تجربی رو بخونم و برا رشته های تاپ تجربی بخونم که اگه خدا بخواد 

حالا چرا میخوام اینکارو بکنم چون حس کافی بودن ندارم خانوادم دوستام همه ازم ناامید شدن و خب سرشکسته شدم میخوام خودمو ثابت کنم ولی حالا نمیدونم منی ک زیاد به رشته های تجربی علاقه منده نیستم ارزششو داره برم به دنبال چیزی ک علاقم نیست ولی خب شان اجتماعی و درآمد خوب داره ؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.