2777
2789
عنوان

دوستان بگین آره یا نه

134 بازدید | 25 پست

منو و پارنترم قراره که شهریور ماه بیان خواستگاری و بلافاصله عقد بگیرم و ...

حالا بهم میگه این یک ماه بینمون فاصله باشه و باهم ارتباط نداشته باشیم تا بتونیم درست تصمیم گیری کنیم بهم میگه وقتی هستی قدرتو نمیدونم می‌خوام فاصله داشته باشم ازت 

منم اولش گفتم این چه فکر احمقانه ایه بعد امروز بهش گفتم باشه 

چکار کنم بچه ها بهم میگه تو خیلی حساسی وگرنه هر دختری باشه راحت میپذیره ؟ حالم بده 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم حرفشو قبول کن 

تو هم در این یکماه بشین قشنگ فکر کن ببین این فرد بدردت میخوره برای یک عمر زندگی؟ 

و اون فرد مقابلت هم بعد از یکماه ببین واقعا با خانوادش میان  برای خاستگاریت؟

اولین باره اینو میشنوم

یا داره میپیچونه نیاد

یا تو این یه ماه قبل عقد میخواد حستبی خوش بگذرونه

اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر                                                                                                                                                 

به نظرم حرفشو قبول کن تو هم در این یکماه بشین قشنگ فکر کن ببین این فرد بدردت میخوره برای یک عمر زندگ ...

دیشب باهم دعوا کردیم منم کلی سرش داد زدم .ولی آخرش اونم اینقدر سرم داد زد که باباش شنید گفت داری با .... این شکلی حرف میزنی خجالت نمی‌کشی بی صاحب گیر آوردی و کلی دعواش کرد 

ببین قبل عقد رسمی آشنایی از واجباته 

حالا میگی شخص موردنظر پارتنرت هس پس اینجا یکم روالش برعکسه یعنی آشنایی ها رو قبلا داشتید الآن منطق مهمه و نظر خانواده ها و زیر و بالا کردن های نهایی 

پس دور بودن اونقدرام بد نیس 

هرچند بستگی داره منظورش دقیقا چی باشه از دور بودن اگه ارتباط کاملا به صفر برسه باز برای یکی دو هفته شاید اوکی باشه شاید بهتر باشه اونقدر صمیمی نباشید ولی ۱ ماه کامل هیچ هیچ هم نمیشه پس چطور میخواید تصمیمای مشترک قبل عقد رو اوکی کنید 

میگه می‌خوام قدرتو بدونم ببینم چقدر عاشقتم

منطقی نیس

اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر                                                                                                                                                 

ببین قبل عقد رسمی آشنایی از واجباته حالا میگی شخص موردنظر پارتنرت هس پس اینجا یکم روالش برعکسه یعنی ...

بعد از یک ماه که اوکی شد میاد خواستگاری بعدم تصمیمات عقد و ... رو میگیریم 

حس بدی دارم یعنی چی ؟ من باید منتظر بمونم ببینم آقا منو میخواد یا نه 

منم لج کردم گفتم جوابم بهت منفیه و بعدم زدم زیر گریه

این تحلیل برا من یکم عجیبه ولی نمیدونم همه مثل هم نیستن اگه برا خودتم عجیبه بیشتر فکر کن

ببین بهم میگه تو اینقدر خوبی تو رابطه که من برام تکراری شده ی سری چیزا و قدرتو نمیدونم ، ولی جالبه من با خودم میگم یعنی چی قدر نمیدونه ....نکنه خیانت کرده