2777
2789

اصلا دوس ندارم به جز خودم حتی به مادرمم بگه ممان حالا مادرشوهرم میگه بیا پیش مامان بیا بغل مامانی و.... 

منم همش میگم کارن برو بغل مادرجون اما کو گوش شنوا حتی شوهرش بچه هاشم عادت کردن میگن برو پیش مامانی پیرزن خجالتم نمیکشه اخه تو چه مادری برا بچه من کردی

بچم یسال و نیمه میره پیشش و میاد میگم کارن رفتی پیش مادربزرگ میگه بله ولی به خودم میگه ممان چیکار کنم بچه کلا حرف منو بگه و بخونه 

اگه تایپک زدم یعنی یه مشکلی دارم میخوام حلش کنم نیازی نیست شما بیای مزه بپرونی یا بیهوده گوی کنی و یا مسخره کنی بعدم بخوای توهین کنی منم بلدم اما به خاطر خودم کوتاه میام چون نمیخوام فکرم درگیر امثال تو باشع  اگه هدفت از اومدن به تاپیکم کمک نیست پس غلط میکنی میای نظرمیدی! 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یاد بده بهش بگه ننه😂😂😂😂😂😂😂

تو فکرشم😁

اگه تایپک زدم یعنی یه مشکلی دارم میخوام حلش کنم نیازی نیست شما بیای مزه بپرونی یا بیهوده گوی کنی و یا مسخره کنی بعدم بخوای توهین کنی منم بلدم اما به خاطر خودم کوتاه میام چون نمیخوام فکرم درگیر امثال تو باشع  اگه هدفت از اومدن به تاپیکم کمک نیست پس غلط میکنی میای نظرمیدی! 

حالا چیزی از مادر بودن شما که کم نمیکنه

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔