2777
2789
عنوان

خونه مامانم بودم دلمو شکوند

| مشاهده متن کامل بحث + 431 بازدید | 32 پست
شاید بچه هاتون خیلی اذیت کردنتا یه جایی چون عصبانی شده قابل درکهولی اینکه گفته زیارتش قبول نیس چون م ...

دوتا بشقاب کهنه ای که رنگشون رفته بود بچم انداخت

من داشتم طرف میشستم‌مامانم خودش حواسش نبود بد جا گذاشته بود

هزاربار پیاده طواف کعبه کنی،قبول حق نشود گر دلی بیازاری☘

همه مادرا همینن باور کن فقط یسریا زودتر نشون میدن یسریا دیرتر

یسریا جلوت نشون میدن یسریا پشتت

زن یکی ک شدی دیگ جات خونه پدر نیست مگر درخد یکی دو وعده

خوب کردی رفتی خونت منم عقدم دورم میشه برم خونم راحت بشم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احتمالا به وسایلش خیلی وابستگی داره. 

منم دیر فهمیدم ولی ادم بعداز ازدواج دیگه جایی خونه پدر و مادر نداره. داره ولی نه مثل قبل

استه برین استه بیاین. شب هم همونید اصلا

مگر مجبور باشید بیمار باشن یا چیزی

مادر فرزند پذیر💕با مردم زيبا سخن بگوييد تا پاسخ زيبا بشنويد .امیرالمومنین علیه السلام

همه مادرا همینن باور کن فقط یسریا زودتر نشون میدن یسریا دیرتریسریا جلوت نشون میدن یسریا پشتتزن یکی ک ...

بخدا خونه خودم راحتم‌گیر میدن بیا بعدم‌میخوان‌منت بذارن

من خودم راصی بودم شوهرم بره مگه باید برم از مامان بابام رضایت بگیرم‌که شوهرم بره یانه

منم چند روز پیش رفتم خونه ی بابام کمی باهاشون درد دل کردم و گریه کردم از دست شوهرم و خانوادش.. تو شرایط خیلی سختی بودم واقعا.. چند ساعت موندم برگشتم... بعد از چند روز پدر و مادرم اومدن خونمون همزمان هم شوهرم از خرید اومد بعد بابام پیش شوهرم گفت تو همچین ناز و نعمتی هستی میای گله میکنی از شوهرت... خیلی دلم شکست مگه محبت به خوراکی و میوه و این چیزاس

همه مادرا همینن باور کن فقط یسریا زودتر نشون میدن یسریا دیرتریسریا جلوت نشون میدن یسریا پشتتزن یکی ک ...

بخدا خونه خودم راحتم‌گیر میدن بیا بعدم‌میخوان‌منت بذارن

من خودم راصی بودم شوهرم بره مگه باید برم از مامان بابام رضایت بگیرم‌که شوهرم بره یانه

عزیزم تهش مادرت و الان عصبانی ولی خواهش میکنم ب شوهرت هیچی نگو ک آخرش میشه سرکوفت برای خودتفعلا یکم ...

نه مادرها که به خودشون نمیان

همیشه حق به جانبن

مادر خودم همش تیکه و کنایه به خودم و بچه هام

میرفتیم سفر خون به جیگرم میکرد

خودش با کارها و حرفاش و بابام به خسیس بازی که میخواست خرجش داماد بده فکر میکرد این کار زرنگیه

الان چند ساله رابطه ام محدود کردم

هفته ای دو سه ساعت فقط میرم سر میزنم

سفر هم نمیرم باهاشون

فکر میکنی درست شدن نه اصلا 

همون دو سه ساعت هم که میرم اندازه کل هفته تیکه بارم میکنه

و توقعات نا به جا داره

فقط اعصابم کمتر خورد میشه

احتمالا به وسایلش خیلی وابستگی داره. منم دیر فهمیدم ولی ادم بعداز ازدواج دیگه جایی خونه پدر و مادر ن ...

بله دقیقا

بخدا خونه خودم راحتم‌گیر میدن بیا بعدم‌میخوان‌منت بذارنمن خودم راصی بودم شوهرم بره مگه باید برم از م ...

من نمیدونم اخلاق شوهرت چجوره

ولی شوهر خودم ی مدت پیله بریم خونه داداشت و خاهرت دیگ بهشون گفتم مشکلم باهاشون چیه و دیگ حرفشونو نزد بهشون بی احترامی ام نمیکنه سرکوفتمم نزد 

توام اگ شوهرت میگه برو جریانو بهش بگو و بگو کمتر میرم

البته اگ عقل و فهم داره سرکوفت نزنه

نه مادرها که به خودشون نمیانهمیشه حق به جانبنمادر خودم همش تیکه و کنایه به خودم و بچه هاممیرفتیم سفر ...

من خودم ماهی ی بار هم نمیرم آنقدر زخم خوردم ک نگو

ولی چاره چیه تازه با خانواده شوهر هم دو روز آشتی ۴ روز قهر 

ولی دیگه انگار عادت کردیم اولا آنقدر برام مهم بود آنقدر مهم بود آشتی کردن و اینکه کسی نفهمه ما چ خبره 

بعدا فهمیدم شوهرم ۱۳ ساله تو خونه مدام با خانوادش قهر بوده دیدم اینا محلشون اینه انگار عادی شد برام

من نمیدونم اخلاق شوهرت چجورهولی شوهر خودم ی مدت پیله بریم خونه داداشت و خاهرت دیگ بهشون گفتم مشکلم ب ...

دیروز شوهرم گیر داده بود تماس تصویری بگیره باهاشون ج نمیدادن زنگ زد به من‌گفت بگو انلاین شن

منم‌مجبور شدم گفتم با مامانم دعوام شده بچه ها خرابکاری کردن در همین حد

دیگه نگفتم‌چیا گفته

دیروز شوهرم گیر داده بود تماس تصویری بگیره باهاشون ج نمیدادن زنگ زد به من‌گفت بگو انلاین شنمنم‌مجبور ...

خب پس یوقت میگه برو خونشون بگو بچها خرابکاری کردن مامان عصبی شده دیگ نمیرم تا بیایی خونه خودمون راحت ترم