2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون عزیزززم

راستی دکترم قرص سرکه ی سیب رو هم برام نوشته ولی نگرفتم الان یادم اومد😑🫢 میگن کاهش اشتها و وزن داره عوارض هم ندارن برا سلامتیم خوبه ولی خودم نخوردم فقط شنیدم

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو

چ خوب مشکل منم ریزع خواریمه همش دوس دارم ی چیزی بخورم

ردوکسا جلوی اشتها رو میگیره و متابولیسم رو افزایش میده در کنارش یا تو خونه برقص یا برو پیاده روی کلا هم تو یخچال مواد غذایی کم کالری بذار تا وقتی دلت خواست چیزی بخوری اونا رو بخوری مثل خیار و گوجه و کاهو و هویج و کیوی اینا عالین برای لاغری سرکه سیب هم بگیر بریز رو کاهو و خیار و گوجه 

رژیم هم نگیر فقط فست فود و سرخ کردنی رو حذف کن برنج و نان و ماکارانی و سیب زمینی رو هم محدود کن بیشتر غذای پروتئینی و آب پز یا کبابی بخور کنار غذا حتما سالاد بخور 

کاش بتونم اراده کنم خسته شدم بسکه پول دادم برای قرص

اراده تنها چیزی هست که نیاز نداری. همه کسایی که لاعر شد مثل من دقیقا بدون اراده شروع کردن. دنبال اراده بری نمی‌شه چون اصلا نمی‌تونی بدستش بیاری. تو بدون راه درست رژیم و ورزش و استمرار و صبر هست. فقط انجامش بده 

احترام شما دست خودتونه پس اگر احترام می‌خواید، انسان محترمی باشید. سوال شخصی نپرسید. من حقیقت رو می‌گم و از اون‌جایی که حقیقت خیلی تلخه و ممکنه ناراحت بشید، ترجیح می‌دم ناراحت بشید ولی حقیقت رو بگم. لطفا منو تو تاپیک‌هایی که خودم شرکت نکردم، تگ نکنید🩵
اره فقط روش مصرف رو درست انجام بده

حتما 

من میخاستم اسلیو کنم مشاوره شدم با دکتر گفت ییکبار دیگه ب خودت و بدنت فرصت بده 

حالا فعلا چند روزه شروع کردم کالری شماری و ورزش ببینم چی میشه 

حالا اگه ببینم این قرصم خوبه میخرم 

بهم فیوژن هم معرفی کردن ...فقط نمیدونم ویال خوراکی هست یا تزریقی ...گفتم ببینم اینجا میشناسن یا چیزی در موردش شنیدن 

سلام اگه دارو میخوای طب اسلامی دارو داره اگه اطلاعی ازش نداری تاپیکم بخون

اگه دارو نمیخوای این چند دستور رعایت کن

فقط دو وعده غذا بخور صبحانه و شام( حذف ناهار و حذف ریزه خواری،چون با اولین ریزه خواری اشتها چندبرابر میشه)

غذا رو زیااااد بجوید

قبل از سیر شدن دست از غذا بکشید

هر روز حمام کنید

من لاغر بودم فقط برای مدت کوتاهی درحد یکسال و خرده ای کمی چاقتر شدم قصد لاغر شدن نداشتم اما بعد از زایمان چون خواب و خوراکم سروقت نبود و کم میخوردم و دو وعده، عرض یکسال ۱۶ کیلو وزن کم کردم 

حواستون باشه یهویی وزن کم نکنین چون عوارض داره

کم کم وزن کم کنین و به روش صحیح، بهتره

سلام اگه دارو میخوای طب اسلامی دارو داره اگه اطلاعی ازش نداری تاپیکم بخوناگه دارو نمیخوای این چند دس ...

خیلی خوبه من ۲۰ کیلو اضافه وزن دارم و ب شدت اشتهام زیاده

ردوکسا جلوی اشتها رو میگیره و متابولیسم رو افزایش میده در کنارش یا تو خونه برقص یا برو پیاده روی کلا ...

ممنون من واقعااشتهام زیاده یعنی وحشتناک سیرم باشم فقط باید بخورم

خیلی خوبه من ۲۰ کیلو اضافه وزن دارم و ب شدت اشتهام زیاده

من دیگه پوست و استخون شده بودم یعنی دیگه جا برا بیشتر لاغر شدنم نبود خخخخخ 

شما اگه ۲۰ کیلو کم کنین اونقدرا لاغر نمیشین مطمئن باشین ۲۰ کیلو رو کم میکنین 

من دیگه پوست و استخون شده بودم یعنی دیگه جا برا بیشتر لاغر شدنم نبود خخخخخ شما اگه ۲۰ کیلو کم کنین ا ...

وای عاالیه ن من قبلا ۴۹ کیلو تا ۵۰ بودم دو تا زایمان پشت سر هم الان ۷۵ کیلوام 

وای عاالیه ن من قبلا ۴۹ کیلو تا ۵۰ بودم دو تا زایمان پشت سر هم الان ۷۵ کیلوام

پس ۵۵ بشین یا ۶۰ هم خوبه

من ۳۸ بودم شدم ۵۴ مثلا چاق شده بودم عرض یکسال رسیدم همون ۳۸ دیگه کم کم بهتر شدم الان تازگی وزن نگرفتم ولی فکرکنم ۴۴ بشم