2777
2789
عنوان

دغدغه شما به عنوان یک مادر الان چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 556 بازدید | 59 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استرس اینده ش دارم. بچم پسر خوبی ان شالله از اب در بیاد و کاریی بشه واسه خودش

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .امسال بچه دومم باردار بشم شوهرم راضی بشه😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

چیکار میکنی من خیلی حرص میخورم خودم درساشو میخونم براش میگم یه عالمه کتاب غیر درسی میخونه ولی از کتا ...

هیچی واقعا ،باز خوبه پسر شما کتاب غیر درسی میخونه مال من اونم نمیخونه،همش دنبال بازیه

مشاورش نهمشکل اینه که عاشق کامپیوترریاضیش متوسطه مدارس فنی و حرفه ای هم تو شهر ما خیلی ضعیفن

اگه تهران بودی یه مشاور خیلی خوب میشناختم بهت معرفی میکردم دختر خواهرم رفته پیشش تمام رشته ها رو کارهایی که باید انجام بده رو کارهایی که مناسبش نیست همه چی و بهش داده انقدر کامله 

البته خیلی هزینه کردن 

پسرم خیلی باهوشه ولی اصلا حوصله درس خوندن نداره به زور راهش میبرم میره چهارم ابتدایی برای درس و مشق ...

باید بیای پسر من رو ببینی کشته من رو انسال میخواد بره دهم اصلا هیچی براش مهم نی 

اگه تهران بودی یه مشاور خیلی خوب میشناختم بهت معرفی میکردم دختر خواهرم رفته پیشش تمام رشته ها رو کار ...

من اگه شهر بزرگ بودم مشکل حل بود

مشکل من مدارس فنی و حرفه ای هست که خیلی درپیتن 

باید بیای پسر من رو ببینی کشته من رو انسال میخواد بره دهم اصلا هیچی براش مهم نی

میبینم بعضی بچه ها خودشون دغدغه ی درس دارن ک تکلیفشون راحت و خودکار انجام میدن میگم یعنی مامانشون چجوری تربیت کرده که من نکردم

چه رشته ای بره

دقیقا الان دغدغه ی منم همینه

سال بعد انتخاب رشته داره انقدر مشاوره رفتیم دیوانه شدم

حالا که رشته رو انتخاب کردیم مدرسه ی مناسب پیدا نمی کنم

فرزند شما پایه نهمه یا هشتم؟

🖤 
نهمیه امتحان نمونه هم دادهاونم نتیجه اش نمیاد که تکلیفمون روشن بشه

پس یکسال جلوتر از مایید

چند ماه پیش رفتم مشاوره میگه عجله دارید مگه

اصلا نمی تونه استرس های یه مادر رو درک کنه

من یه پیشنهاد دارم

برو تو چت جی پی تی تمام توانمندی ها و نقص های بچت رو بگو