الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ماسک مو چه مارکی خوبه؟ روغن آرگانو بعد حموم براش بزنم؟
ماسک مو نزن زوده براش
روغن ارگان بعد حموم بزن ساقه موهاش
سعی کن بیشتر موهاشو جمع کنی یا ببافی
پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!
یکم روغن فندق بزن ته موهاش خیلی کم که چرب نشه .اینو خواهرشوهرم گفت منم میخام واسه دخترم بگیرم ۵ سالش ...
خودم قبل حموم براش روغن زیتون میزدم وبعد حموم هم روغن نارگیل ولی روغن یه جوریه ادم حس میکنه حموم نرفته😂تا حالا محصولات شیمیایی نزدم ولی میخوام امتحان کنم
ماسک مو چه مارکی خوبه؟ روغن آرگانو بعد حموم براش بزنم؟
گل سرشوی بزن نرم کننده طبیعیه البته اگه صلاح دونستی
❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛ پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
بله یه جای مطمئن منم واسه تقویت موهامون میزنیم هم دخترم هم پسرم هم خودم
تو خود حموم بقدری موها نرم میشه احساس میکنی شامپو مونده لای موها
تو مرحله آخر میزنن به مو
❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛ پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم