2777
2789
عنوان

چله همسرداری مومنانه

131 بازدید | 12 پست

عزیزان خیلی از مشکلات خانوادگی با اصلاح رفتارو عملکرد ماخانوما برطرف میشه و طعم و شیرینی اصلیش نصیب خودمون.یه سری راهکار ساده هست که به بهتر شدن کیفیت زندگیا خیلی خیلی کمک می کنه.هرکی واقعا زندگیشو دوست داره و دلش میخواد حال روحی و جسمی خودشو خانوادش بهتر باشه اعلام کنه تا راهکارارو بگم.فقط صبوری و ممارست میخواد❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم لایک کنید لطفا

سگ گله هم عاشق گوشته ولی به خودی نمیزنه .خدا کند که بمیرم و وطن فروش نباشم 🇮🇷 آقای خامنه ای به عنوان کسی که سال ها پیش بهت اهانت و جسارت میکردم بهت افتخار میکنم .جاتون تو قلب ماست .ترامپ قمار باز بابت اهانت و غلط بزرگش ،به زودی پشیمان خواهد شد 🇮🇷

بگو من میخام

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

اول از همه لازمه ذهنمون رو از بیشتر مطالب زردو بیهوده به اصطلاح روانشناسای امروزی پاک کنیم.

اونایی که مدام رو خودمحوری تاکید می کنن.

و مدام به زنها القا می کنن چون تو مهم هستی نبایدبه مرد اهمیت بدی یا ارزشش رو بالا ببری یا...

کلا حرفای زردو فمینیستی

تو این مطالبی که میگم اتفاقا ارزش واقعی زن کاملا حفظ میشه اما درکنارش مردش هم رشد می کنه.

و مهمتر ازهمه نگاه رحمت خداوند شامل حالشون میشه

گفتی آمار تجاوز 

تایپ کرده بودم تعطیل شد 

میگم اونها به یک متلک خیابانی میگن تجاوز 

شما فکر نکن همه رابطه جنسی داشتن که ثبت شده 

در ضمن مهم اینه که بعد از حادثه، جامعه و خود فرد و گروه حمایتی و سیستم در کل چطور اون آدم رو حمایت می‌کنه که به زندگی سالم برگرده 

وگرنه همه جای دنیا ممکنه همه چیز پیش بیاد 

اونجا زندگی سالم جریان داره 

چون پیشرفت اجتماعی و اقتصادی و علمی و پزشکی و تکنولوژی از سیستم و جامعه سالم در میاد 

با حساب شما همه تجاوز شده بهشون و از اون طرف همه متجاوز هستن 

این جامعه که دیگه سالم نیست 

چطور داره این همه پیشرفت علوم و تکنولوژی و سیاسی به دست میاره؟؟؟