2777
2789
عنوان

چه هنرهایی بلدید و از کجا یاد گرفتید🍀🎨

| مشاهده متن کامل بحث + 1072 بازدید | 89 پست
ایول بهت😍یه دستی بکش رو سرم که منم گیتار رو عین آدم تمرین کنم😂من مشکلم با نقاشی دقیقا همینه، از بچ ...

از موفق شدن میترسی

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
ایول بهت😍یه دستی بکش رو سرم که منم گیتار رو عین آدم تمرین کنم😂من مشکلم با نقاشی دقیقا همینه، از بچ ...

😂❤️

منم شاخه مشخصی انتخاب نکردم واسه دل خودم یه وقتا نقاشی میکشم یا یه چیز دستی درست میکنم

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نقاشی چهره میکشم ک خودم زمینه آیی نقاشی بلدم بودم برای کار چهره کلاس رفتم خیاطی میکنم بازم کلاس رفتم ...

کلاس طراحی چهره به صورتی هستش که دستتون برای خلاقیت و طراحی شخصیت باز بشه؟ 

چون من از سیاه قلم و طراحی مطابق با عکس خوشم نمیاد

دلم می‌خواد خودم ذهنی بکشم

خیاطی واقعا خفن و قشنگه، قبول دارم 

مامانم خیاط حرفه‌ایه، ولی هیچ‌وقت چیزی نبوده که دلم بخواد درمورد کارش بدونم... می‌دونی انگار که براش ساخته نشدم، اصلا حسی در من ایجاد نمی‌کنه 🥲😂

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

نو جوونی هام گلدوزی . بافتنی . سرمه و ملیلیه دوزی یاد گرفتم کیک پزی هم بلدم کیک درست میکنم حالم خوب ...

چقدر عالی

گلدوزی بلدم اما مغزم اصلا بافتنی رو تجزیه و تحلیل نمی‌کنه😭😂

کیک پزی رو خودت توی خونه یاد گرفتی یا کلاس رفتی؟

خیلی هنر خوشمزه‌ایه، خوشم اومد😍🍰🥧 

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

منم اشپزی رو دوست دارم بنظر شما بدون مدرک و گذروندن دوره میشه رفت وردست اشپز شد؟

من می‌بینم که یه سری رستوران‌ها کمک آشپز میخوان اما هیچی درمورد مدرک نگفته بودن توی آگهی

فکر کنم مهارت توی چنین زمینه‌هایی از مدرک مهم‌تر باشه

چقدر عالیگلدوزی بلدم اما مغزم اصلا بافتنی رو تجزیه و تحلیل نمی‌کنه😭😂کیک پزی رو خودت توی خونه یاد گ ...

😅 بافتنی آسونه پیشم بودی یادت میدادم 

ن تو خونه هی پختم و خراب کردم تا حرفه ای شدم

من خیاطی میکنم خیلی بهم حس خوبی میده

خیاطی خیلی قشنگه واقعا🥲💛

از کسایی که بلدن خوشم میاد

برو پینترست ببین از دیدن عکسای چه هنری سیر نمیشی و برات جذابه خودتم خلقش کنیبا هوش مصنوعی گراک هم حر ...

قربونت بشم😭😂💛💛

واقعا خوشگلن، دهن آدم آب می‌افته

من انقدر پینترست و اینستا دیدم متأسفانه گیج شدم... مثلا دیروز داشتم دنبال گواش و دفتر میگشتم که سفارش بدم

امروز چندتا آبرنگ دیدم خوشم اومد باز، وسایلشو دارم آوردم چیدم رو میز که شب یه چیزی بکشم

بعد دوباره یهو هوس ماژیک کردم

اصلا خل شدم بخدا😂

با این هوش مصنوعی که گفتی تاحالا صحبت نکردم

خیلی ممنونم ازت، حتما امتحانش می‌کنم💖

بعضی هاهنرگوزیدن بازیربقل بلدن😂

این یکی نهایت هنر و ادبه🎀

یه مدت با دستام فلوت میزدم، باید اینم یاد بگیرم که سیستم تکمیل بشه😂😂

میناکاری ویترای عروسک بافی

چقدر خوب

ویترای... هیچ وقت به این فکر نکرده بودم

خیلی خوشگلهههه مرسی😍

اره روزی دو مدل نهار میزارم. دو مدل شام چون پسرم ۹۰ درصد غذاها رو نمی خوره هر روز صبحم رو با آشپزی ش ...

پس شما یه رستوران خونگی رو مدیریت میکنید هر روز🥲💖

منم یه وقتا آشپزی می‌کنم و واقعا دوستش دارم اما تازگیا حسی بهش ندارم... شاید باید درست کردن غذاهای جدید رو امتحان کنم

خياطی از مدرسه، مادرم، و کتاب های خیاطی، قلاب بافی و بافتنی مادربزرگم و بعدها کتاب، نقاشی کلاس ان لا ...

چقدر خفننن😍

میگم شما اون شاخه هنری نقاشی رو چطوری انتخاب کردی؟ منظورم ابزارشه

طراحی ساده، مدادرنگی، آبرنگ، رنگ روغن...

من همشون رو دوست دارم اما نمی‌دونم کدوم یکی رو انتخاب کنم و تخصصی یاد بگیرم

از موفق شدن میترسی

یه چیزی گفتی که سی ثانیه به افق خیره شدم

شاید مشکلم همینه واقعا...

یه وقتا که از دست خودم خسته میشم میگم اصلا لیاقت ندارم برم سمت علایقم باید برم کارایی رو بکنم که ازشون متنفرم خخخ

هیچ وقت اینجوری بهش فکر نکرده بودم💖