2777
2789
عنوان

چه هنرهایی بلدید و از کجا یاد گرفتید🍀🎨

| مشاهده متن کامل بحث + 1058 بازدید | 89 پست
چقدر خفننن😍میگم شما اون شاخه هنری نقاشی رو چطوری انتخاب کردی؟ منظورم ابزارشهطراحی ساده، مدادرنگی، آ ...

من اول طراحی شروع کردم. بعد رنگ روغن کار کردم یک مدت. به خاطر بو و دیر خشک شدن، رفتن سراغ اکریلیک و یک مدت هم اکریلیک کار کردم. ولی الان آبرنگ کار می کنم. بیشتر دوست دارم.

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
شایدچیزی ک شما بگید بشه اما من فقط مطابق عکس نقاشی میکشم

خیلی ممنونم💖 متوجه شدم

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😅 بافتنی آسونه پیشم بودی یادت میدادم ن تو خونه هی پختم و خراب کردم تا حرفه ای شدم

نههههه بافتنی آسون نیست😭😂 مگه میشه

میام پیشت توروخدا نجاتم بده

ایول، شاید منم شروع کنم اینو، خیلی دوست دارم

تو رویاهام قنادی دارم، روزی صدتا کیک تولد تزئین می‌کنم😂💖

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

اره ولی به شرطی رنگ خوب بخری

میشه بهم بگید چه رنگی خوبه؟

من اول طراحی شروع کردم. بعد رنگ روغن کار کردم یک مدت. به خاطر بو و دیر خشک شدن، رفتن سراغ اکریلیک و ...

خیلییی هم عالی😍

من یه وقت‌ها با آبرنگ کار می‌کنم اما ویدیو آموزشی تخصصی ندیدم، دلم هم میخواست کلاس برم یا دوره بگیرم اما نشده فعلا

بیشتر کانال hota chan رو می‌بینم و یاد می‌گیرم، عاشق کارهاشم

شما واسه آبرنگ استاد دارید؟ 

طراحی لباسخیاطی

من بازی طراحی لباس دارم یه وقتا انجامش میدم😭😂 خیلی حال میده واقعا

بعد اینکه شما کلاس رفتید براش؟ یا خودآموز

سه ساله مشغول ارایشگریم کوتاهی یاد گرفتم رنگ یاد گرفتم بتفت دارم یاد میگیرم تازه شروع کردم 

نقاشیم هم مادر زادی بد نیست خوبه 🤣🤣🤣🤣

لطفا امضام رو بخونید !!!!!!!!!!خب هر کاربری اخلاق خاص خودش رو داره به شخصه آدمی هستم که اصلا خوشم نمیاد وقتی بحث جدیه اون وسط چن تا کاربر بیان مسخره بازی دربیارن و به طنز ببندن همه چیز رو!فک کنم خودتون قبول داشته باشید تو هرموقعیتی نباید هر رفتاری کرد!اگه میدونید که اوکی اگه نمیدونید دیر نیست برا دونستنش🙂!من اینجا بیشتر برای راهنمایی شدن میام!دوست دارم کاربر ها تو تاپیک هام نظرات ارزشمندی بدن که بعد ها برای بقیه هم مفید باشه(نه این که حرف های بی اساس و نسنجیده و صرفا برا تفریح و شوخی بزنن)....لطفا تو تاپیکم سوالات سطحی و پیش پا افتاده نپرسید
😅😬 دختر دایی م هرچی تلاش کردم یاد نگرفت منم ی روز قنادی میزنم

یه سری چیزا قفله برای بعضیا🥲😂

اینم از این هعییی

من موسیقی خیلی دوست دارم گیتار ویالون 

لطفا امضام رو بخونید !!!!!!!!!!خب هر کاربری اخلاق خاص خودش رو داره به شخصه آدمی هستم که اصلا خوشم نمیاد وقتی بحث جدیه اون وسط چن تا کاربر بیان مسخره بازی دربیارن و به طنز ببندن همه چیز رو!فک کنم خودتون قبول داشته باشید تو هرموقعیتی نباید هر رفتاری کرد!اگه میدونید که اوکی اگه نمیدونید دیر نیست برا دونستنش🙂!من اینجا بیشتر برای راهنمایی شدن میام!دوست دارم کاربر ها تو تاپیک هام نظرات ارزشمندی بدن که بعد ها برای بقیه هم مفید باشه(نه این که حرف های بی اساس و نسنجیده و صرفا برا تفریح و شوخی بزنن)....لطفا تو تاپیکم سوالات سطحی و پیش پا افتاده نپرسید

پیانو میزنم

نقاشی میکنم

چندتا زبان بلدم

چند روزه دارم شیرینی پزی یاد میگیرم مامانبزرگم برام کلاس شیرینی پزی گذاشته

آریایی و از نسل کوروش❤️#حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره. ( کپی امضای یک کاربر عزیز )