2777
2789
عنوان

زندگیم از هم پاشیده

228 بازدید | 11 پست

هیچی سر جاش نیس

شوهرم انقدر گردن کلفت شده 

اندازه خرسه ولی بشدت بی مسئولیت و خودخواه

منه خاک بر سر نمیدونم خونه زندگیو مرتب کنم غذا و خورد و خوراک حاضر کنم 

بچه ها رو کلاس ببرم

به فکر دکتر و مشکلاتشون باشم

از بی پولی هم بیام بااینهمه فشار به فکر کار خونگی باشم

حالم اصلا خوب نیس

زیر بار اینهمه فشار دارم له میشم

اونوقت آقا اصلا اااا براش مهم نیس زیادم فشار بیاری یه لگد میزنه پشتم عین آشغال با آبروریزی میندازتم بیرون

تازه این هفته میره کربلا

حلال نمیکنم 

بزار بره شاید شفا گرفت 

بسپارش به امام حسین بگو سر عقل بیارتش 

تو نبودش ب خودت برس یکم 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بزار بره شاید شفا گرفت بسپارش به امام حسین بگو سر عقل بیارتش تو نبودش ب خودت برس یکم

چجوری برسم؟

دو تا بچه کوچیک دیوااااانم میکنن

میگن گشنمونه یخچال خالیه

میگن مارو ببر پارک رستوران گردش جیبم خالیه

تو خونه دعوا میکنن هی به من حرص میدن

به شوهرم میگم دو روزم مارو ببر فلان جا ما هم پوسیدیم 

دلم لک زده یه شمال برم

میگه نمی‌برم

خودش ولی به علایقش خوب میرسه

یخیالش خالیه...من از درد بچه هام به گدایی افتادم

زیادی مظلوم بودی از اول جلوی این آدما باید وایساد 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
چجوری برسم؟دو تا بچه کوچیک دیوااااانم میکننمیگن گشنمونه یخچال خالیهمیگن مارو ببر پارک رستوران گردش ج ...

از ته دلت بسپار ب خدا عزیزم به خود امام حسین بگو ادمش کن واقعا بگو 

خودت هم الان روضه زیاد شده 

شبا برید مسجد هم نذری میدن هم بچه هات بازی میکنن با اهالی ارتباط بگیر روضه خانگی برو و بیا 

بگیرشون پارک بزار خسته بشن 

خودت ب خودتون برسید

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.