2777
2789

من تصمیم دارم انجام بدم ولی هیچی ازش نمیدونم 

سخته یا نه؟

بعد دوره نگاهتش چقدره؟؟؟

چه مدت بعد میتونم گوشی یا کتاب بخونم ؟؟؟؟

من انجام ندادم ولی خیلی از اطرافیان انجام دادن ، کلا شاید 10 دقیقه هم زمان نبره ، تا یه هفته میگفتن بهتره زیاد به گوشی و کتاب و اینا خیره نشین ، تا یه مدت باید قطره بزنین ،عینک افتابی هم باید داشته باشین بخاطر اشعه های خورشید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من انجام ندادم ولی خیلی از اطرافیان انجام دادن ، کلا شاید 10 دقیقه هم زمان نبره ، تا یه هفته میگفتن ...

برام مهمه زود خوب بشم بخاطر خوندن کتاب ...پس تقریبا ۱ هفته طول میکشه 

ممنونم

چند عملش

من این هفته میرم عمل میکنم . باید بگم که این بیمارستان نسبت به جاهای دیگه گرون تره 

پی ار کی ۲۵

فمتو اسمایل ۴۵

فمتو اسمایل پرو ۷۰ 

کابوس ها اون چیزی نیست که تو خواب میبینی...کابوس ها؛همون چیزهایی هستن که بهت اجازه ی خوابیدن نمیدن...
فروشون چیه؟؟؟اگه اطلاعات داری لطفا بگو

در نهایت یکی هستند ولی پی ار کی ۴،۵ روز چشمت پانسمان میمونه و برشش بیشتره این یعنی اینکه خشکی چشمت بیشتره و دیرتر خوب میشی ولی فمتو اسمایل دوره نقاهتش خیلی کمتره و دستگاه برش میزنه که خیلی بهتره و خشکی چشمتم کمتر میشه دستگاه فمتو اسمایل پرو هم که جدیدترین دستگاهه و دقتش بالاس .

بعد یه فرق دیگه که مدت زمان عمل شون هست مثلا دستگاه فمتو اسمایل در حد ۴۰ ثانیه باید زل بزنی به نور ولی دستگاه پرو در حد ده ثانیه

یه سری تفاوتای اینجوری داره کلا هرچقدر بیشتر پول بدی دوره نقاهتش کمتر و درد کمتری داری

کابوس ها اون چیزی نیست که تو خواب میبینی...کابوس ها؛همون چیزهایی هستن که بهت اجازه ی خوابیدن نمیدن...
چ گرونه من دوست دارم عمل کنم راحت شم پولش بیاد دستم رفتم عمل

در حد ۲۰ تومنه ، سرکار نمیری؟

من ده سال پیش prk انجام دادم راحت شدم.

اصلا درد نداشتم, فقط خشکی چشم دارم، شغلمم قبلا با لب تاب بود خیلی نگاه میکردم تو لب تاب و گوشی برا همین یکی از چشمام بعد ده سال یکم ضعیف شده

خواهرم یکسال قبل من عمل کرد پیش همون دکتر تا ۴روز درد زیادی داشت ولی از اون ضعیف نشده

خدایا هرچی خیر و صلاحمونه برامون رقم بزن.