2777
2789
عنوان

چه قانون مضخرفی داریم

132 بازدید | 12 پست

بعد مرگ شوهر حضانت با مادره 

اما اداره امور مالی بچه با جد پدریشه 

حالا مادر بدبخت از کجا بیاره بده بچه بخوره 

از کجا معلوم که اموال بچه رو نفروشن و نخورن

😑😑

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تنها جایی که مهریه واقعا به درد میخوره همین جاست برای همین میگم مهریه رو دست کم نگیرید نگید به درد نمیخوره مادر مهریه داشته باشه مهریشوداز ارث میگیره و نمیذاره بیفته دست خانواده شوهر 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

تنها جایی که مهریه واقعا به درد میخوره همین جاست برای همین میگم مهریه رو دست کم نگیرید نگید به درد ن ...

حالا بدبختی ما اینجاس که شوهرم هیچی نمیزنه به نامش .. همش میکنه به نام پدرش . میگن ما به هیچ عنوان مهره به زن نمیدیم

این اتفاق برا من نیوفتاده . و خدا نکنم هم این اتفاق برام بیوفته وگرنه هیچی به بچم نمیرسه . همشو میکش ...

الهی هیچ وقت هیچکسی این اتفاق نیفته ولی خو ازاونجا که خواهر بزرگم ده سال پیش همسرش فوت کرد گفتن حکم رشد بیارید از دادگاه همین کارو کردم دیگه هرچی بود همه کاره خواهرم شد عمه ام دخالت نمی‌کرد هر تصمیمی بود خودش میگرفت

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم