2777
2789
عنوان

چقدر جامعه خراب شده خدایااااا

| مشاهده متن کامل بحث + 976 بازدید | 79 پست
وانمود میکردی داری ازش فیلم میگیری تا خودشو خراب کنه مردک عوضی

گوشی اون موقع دم دستم نبود لحظه ای که داشت این گوه خوری را میکزد 

السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین🖤 

وقتی قانون درست و حسابی نباشه از اون بدتر اجرای قانون درست نباشه همینه دیگه

الهه حسین نژاد رو یارو زده کشته انداخته بیابون، اعتراف کرده

پیداش کردن، هنوز دادگاه براش تشکیل میدن و برو بیا تا حق دختره بدبخت گرفته بشه! 

واقعا اوضاع افتضاحه تنها کاری که میشه کرد هزار تا چشم داشته باشیم و فرار کنیم.

من جای شما بودم میرفتم تو خونه یه ساعت بعد برمیگشتم باغچه مو آب میدادم این صحنه های متعفن رو هم نمیدیدم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه من باورم نمیشد خیلی اوضاع بهم ریختس

مریض همه جا هست خواهر الانم که مریضا پرچم دارن و تبلیغ میکنن خودشونو 

ترسناکترین گم کردن، گم کردن خودته... من خودمو گم کردم دعا کنید بتونم پیداش کنم

یه بار منتظر اسنپ بودم هی به خیابون نگاه میکردم یه ماشین سرعتشو کم کرد دیدم هی نگام میکنه راننده داش ...

اشغالای مریض 

یهو د ر می بستی چیزش لا در گیر کنه حر و م زاده

اوه میدونی انوقت چقدر باید دیه میداد ؟ اینجا ایران است عزیزم 

تفنگ نقره کوبم را فروختم             برای یار قبای ترمه دوختم        قبای ترمه ام را پس فرستاد           تفنگ نقره کوبم، داد و بیداد😭😭😭😭
بله خواهر مردان هول زیاده بیرون باید مواظب بود

دقیقا خدا به داد دختر بچها برسه که خدایی نکرد زود خام این آشغالا نشن 

آ.لت های سرگردان جامعه خیلی ساله ول ول تو این جامعه می چرخن.

فقط 5 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!

وای چه ترسناک یکی دنبالت بدوه

اره کثافت 

شهر ما کوچیکه 

زن و بچه  هم داشت اشغال

وقتی تو تاپیکی پست میزارم مخاطب صحبت من استارتر تاپیکه ، نه شخص دیگه .پس لطفا نظرتونو به دیگران تحمیل نکنید فضولای روانی🤣 حالا ریپ بزن تا بترکی اصلا اعلانمو نگاه نمیکنم

حالا یه پیچی هست فیلمشون رو می گیره پخش می کنه آخ که چه قدر کیف میده وقتی التماس می کنن که پاک کن تا آبرومون نره.

فقط 5 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!