2777
2789
عنوان

شهریه دانشگاه آزادپزشکی دندان دارو دویست و بیست میلیون شد🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 5527 بازدید | 254 پست
واقعا ظلمه یه نفر با رتبه ۳۰۰۰ باید بره پرستاری یه نفر با رتبه ده هزار چون پول داره و کسی آزاد نزده ...

عزیزم من پزشکی ازادم

متاسفانه بر خلاق تصورت اصلا به ۱۰ هزار نمیزسه

خیلیا با همون رتبه های ۳ و ۴ و ۵ هزار پرش میکنن

از دور به نظر میاد همه فقیرن ولی قضیه در واقعیت مثه اینکه فزق داره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره واقعا خیلی ها دارن و تظاهر به نداری میکنن

و اینکه طرز فکر راجب رتبه ها

من ترازم نزدیک ۹۶۰۰ بود سال ۹۷

رتبه ۳ هزار منطقه دو

و به زور ازاد اوردم

تو تکمیل ظرفیت

ولی خب هزینه ها واقعا بالا رفته الان

دارن همه کار میکنن تا کادر درمان رو ایران نگه دارن و نذارن مهاجرت کنن

از این سمت شهریه ی های آزاد و شهریه پرداز میره بالا و از اون سمت خرید تعهد خدمت رو متوقف کردن

ناچارا میخوان پزشکارو نگه دارن توی این مملکت

🦦
خببا این رتبه آزاد هم نمیاری. چی میگی پستو برو اول قبول بشو بعد دغدغه شهریه داشته باش

متاسفانه قبول میشم حتما چون خدا رو دارم ظرفیت دندان امسال ۴۰۰۰ نفره و پارسال استانم تا خود ۴۰۰۰ کشوری تازه دندان روزانه برداشته ولی من مثل بعضی ها نیستم سختی مردمم برام مهمه  .شما مثال روباهی هستید که دستش به انجیر نمیرسه و میگه تلخه و منم حوصله جر و بحث با افرادی شبیه به شما که فقط وقتم رو تلف میکنن ندارم در حس و حال خودتون خوش باشید.

خببا این رتبه آزاد هم نمیاری. چی میگی پستو برو اول قبول بشو بعد دغدغه شهریه داشته باش

کاش وقتی از چیزی سر در نمیاریم و اطلاعاتمون به دردخودمون میخوره نسبت به دیگران نظر ندیم که فقط از چیزی که هستیم کوچکتر بشیم.

حرص بیخودی نخور 

روزانشم بری میفهمی مفت گرون و خبری نبوده عزیزم 

منی که کلی جون کندم پشیمونم میگم اینا همش برای پر کردن جیب خودشون رایگانم بری این رشته هارو خبری نیست 😊

درحال ساخت ....:)

یعنی دندان انتخاب نکنم؟

اگر میتونی که انتخاب کن 

خودت به واسطه تجربی بیای پزشکی دندون دارو توان یا هر رشته ای توی کادر درمان میفهمی برد نکردی

همین دندون اگر روزانه هم بری کلی باید خرج کنی براش بعد چند سال تازه به سرمایه اولیه ات برسی بعد میفهمی اگه همین سرمایه رو گذاشته بودی تو یه کار آزاد چقدر پولدار تر شده بودی 

میفهمی وقتی بیای دارو بخونی این همه درس سنگین و سخت رو به زور تو مغزت جا بدی تا بری داروخونه بزنی می‌تونستی همون سرمایه چند میلیاردی رو بدی لوازم آرایشی بهداشتی بزنی چند برابر سرمایه دار بشی 

میفهمی پزشکی بری ازت بیگاری میکشن بخوای فرار کنی نمیزارن به زور نگهت میدارن

و از همه مهم تر هرچیزی به جز این سه رشته بری میفهمی ارزش انقد جنگیدن نداره و همش به خودت میگی کاش حداقل اون سه تا رشته بودم بیشتر می‌ارزید !البته نه که درست باشه ها گفتم چطوریه یه چرخه معیوب مارو انداختن توش گیر کردیم 

همش به خاطر مافیای کنکور و الآنم مافیای دانشگاهی 

از نظر من فیزیو بهتر اگر آوردی برو  میتونی سه سال و نیم یا چهار سال تمومش کنی زودتر به درآمد می‌رسی سختی اون رشته هام نداره

درحال ساخت ....:)