واقعا جالبه اینا تو قیمت گذاری کل اقشار رو در نظر میگیرن فکر کردن مردم فقیر مثل ما چقدر درآمد دارن پدر من با یه خانواده ۶ نفره ۱۸ تومن حقوقشه .جالبه این بود عدالت آموزشی؟متاسفم و فقط افسوس میخورم که حقم رو راحت یه بچه پولدار با ۷۰۰ کیلو وزن میخوره.این رشته ها نهایت ۵۰۰ نفر بعد روزانه آزاد میشن بعد یه فرد مثل من نمیتونم از این شانسم استفاده کنم.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خیلی هم زیاد نیست الان بعضی مدارس غیرانتفاعی این حدودا میگیرن
درسته ولی برای قشر متوسط و فقیر مثل ما که هرگز مدارس غیرانتفاعی نام نویسی نمیکنیم خیلی سخته. ما اینقدر خوندیم که هفتم جای خوبی باشیم و نریم دولتی دوباره ششم تیزهوشان آوردم خدا رحم کرد والی معلوم نبود چی به سرم می اومد
درسته ولی برای قشر متوسط و فقیر مثل ما که هرگز مدارس غیرانتفاعی نام نویسی نمیکنیم خیلی سخته. ما این ...
تیزهوشان ثبت نام کردم ششم به هفتم اوردم هم ، ولی به انتخاب بابام نرفتم البته خوشحالم که نرفتم ، وگرنه استرسی میشدم ، برام اصلا مهم نیست قبول شدن تو رشته پزشکی ، چون اینده اش برام ترسیم شده که تفاوتی با مهندسی ها نداره، درسته تا یه حدی علاقه دارم و هدفم میتونه هم راستا باهاش باشه ولی بازم ازش مثل 12 هم خوشم نمیاد ،12 هم انقدر ذوق زده میشدم بهش فکر میکردم و ترازم اصلا نمیرسید مگر سیستان بلوچستان بودم ،اما الان اه میکشم و ناراحت میشم بهش فکر میکنم در حالی که میرسه ترازم بهش تو استان خودمون، عمران و روانشاسی رو بیشتر از اون دوست دارم کمتر ناراحت میشم