2777
2789
عنوان

شهریه دانشگاه آزادپزشکی دندان دارو دویست و بیست میلیون شد🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 5527 بازدید | 254 پست
بله کلا به شانسه ،بیشتر با پارتی و پول اوکی میکنن چون جا ندارن الان و دانشجو زیاد تر از حد ممکن میگی ...

دانشگاه آزاد رو خود ایرانی ها نمیرن اونوقت الآن پر از دانشجوی عراقی و افغانستانی شده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه پدرت کارمنده میتونه ضامنت وایسه هرترم وام بگیری قسطشو بعد فارغ التحصیلی بدی

اینجوری هر ترم یه درصدی از شهریه رو میدی فقط

باز در موردش تحقیق کن جدیدا نمیدونم چجوریه

خیلی هم زیاد نیست الان بعضی مدارس غیرانتفاعی این حدودا میگیرن

درسته ولی برای قشر متوسط و فقیر مثل ما که هرگز مدارس غیرانتفاعی نام نویسی نمی‌کنیم خیلی سخته. ما اینقدر خوندیم که هفتم جای خوبی باشیم و نریم دولتی دوباره ششم تیزهوشان آوردم خدا رحم کرد والی معلوم نبود چی به سرم می اومد

درسته ولی برای قشر متوسط و فقیر مثل ما که هرگز مدارس غیرانتفاعی نام نویسی نمی‌کنیم خیلی سخته. ما این ...

تیزهوشان ثبت نام کردم ششم به هفتم اوردم هم ، ولی به انتخاب بابام نرفتم البته خوشحالم که نرفتم ، وگرنه استرسی میشدم ، برام اصلا مهم نیست قبول شدن تو رشته پزشکی ، چون اینده اش برام ترسیم شده که تفاوتی با مهندسی ها نداره، درسته تا یه حدی علاقه دارم و هدفم میتونه هم راستا باهاش باشه ولی بازم ازش مثل 12 هم خوشم نمیاد ،12 هم انقدر ذوق زده میشدم بهش فکر میکردم و ترازم اصلا نمیرسید مگر سیستان بلوچستان بودم ،اما الان اه میکشم و ناراحت میشم بهش فکر میکنم در حالی که میرسه ترازم بهش تو استان خودمون، عمران و روانشاسی رو بیشتر از اون دوست دارم کمتر ناراحت میشم

دانشگاه آزاد رو خود ایرانی ها نمیرن اونوقت الآن پر از دانشجوی عراقی و افغانستانی شده

😂😂😂عجب ...

والا ۸۰ درصدش ایرانین ...

درصد افغان کمه تو دانشگاه ما ،هندی و لبنانی داریم ما ...

You're all the things I've got to remember