واقعا جالبه اینا تو قیمت گذاری کل اقشار رو در نظر میگیرن فکر کردن مردم فقیر مثل ما چقدر درآمد دارن پدر من با یه خانواده ۶ نفره ۱۸ تومن حقوقشه .جالبه این بود عدالت آموزشی؟متاسفم و فقط افسوس میخورم که حقم رو راحت یه بچه پولدار با ۷۰۰ کیلو وزن میخوره.این رشته ها نهایت ۵۰۰ نفر بعد روزانه آزاد میشن بعد یه فرد مثل من نمیتونم از این شانسم استفاده کنم.
واقعا حرفی ندارم یه نفر الان با رتبه ده هزار میشه پزشک چون بابای خر پول داره یه نفر هم با رتبه ۳۰۰۰ ...
اصلا عدالت آموزشی پشم چی!!!
ببین ۹۵ درصد مردم جامعه وضع مالی متوسط رو به پایین دارن
ولی وقتی وارد دانشکده های رشته های تاپ میشی ۹۸ درصد از دانشجوها قشر پولدار و خاص جامعن !!! شاید بزور فقط دو درصد از قشر متوسط ... این عجیب نیس؟ از این ناعادلانه تر؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من روزانه پزشکی میارم ولی هدفم دندانه که اگر اینقدر گرون نبود نهایت پولی میرفتم ولی الان باید از رشت ...
کلا دندون رشته ی پر خرجی هست حتی اگه آزاد نبود ...
من جدیدا شنیدم ،مطمئن نیستم حتی پول مواد و یه سری وسایل رو حتی تو دانشگاه های روزانه با خودته ...قبلا اینجوری نبوده ،در حد همین چند سال اخیر اینجوری بوده ،باز از کسی که دندون میخونه و مورد اطمینانه باید بپرسی ...
اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب
آزاد همینه دیگهنود درصد خرپول هایی هستن ک نتونستن روزانه بیارن🌝😂پول پوووول مانی
نه تو هر دانشگاهی ...
حداقل برای من و یه سری همکلاسیام این مورد صدق نمیکنه ،من با رتبه ام دارو تهرانم میتونستم بیارم روزانه و رتبه های بع. از من به راحتی قبول شده بودن ...ولی برای آزاد شدن مدرکم رفتم آزاد !