2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ب خودت فشار نیار سبک زندگی قبل متاهلیشون سالم بوده باشگاه رژیم ب خودشون رحمشون رسیدن تو دوران عقد رعایت کردن مسائل و اینکه بارداریشون سالم بوده منم همیشه سوالم بوده و اینکه از مادرم پرسید ۷۵ ازدواج کردی ۷۶ من اومدم برام توضیح داد

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹
چون نباید اینکارا رو کردخود سونو باعث استرس میشهامپول به همه جواب نمیدهتایم طلایی پیدا کندویا سه تا ...

سونو چی امپول چی میشه بگین توضیح بدین

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹
چون نباید اینکارا رو کردخود سونو باعث استرس میشهامپول به همه جواب نمیدهتایم طلایی پیدا کندویا سه تا ...

آخه قربونتتتت وقتی من پریود نمیشم با دارو پریود میشم   وقتی فولی ندارم چکار کنم 

سونو چی امپول چی میشه بگین توضیح بدین

سونو بررسی فولیکول غالب و ضخامت اندومتر

هرماه بدن با ماه قبلش ممکنه تغییز کنه

دونستنش باعث استرس میشه

مثلا این ماه رفتی سونو فولیکول سایزش کوچیکه کلی استرس میکشی درحاایکه ممکنه درحالت عادی به سایز غالب برسه اما این استرسه همه چیو خراب میکنه

امپول ازادسازی فولیکول غالب

منم امروز خیلی غمگینم. ۱۲ ساله چشم انتظارم و الان توی سیکل آی وی اف هستم. 

امروز باید آمپول رو بزنم ولی دکتر گفت به خاطر این آمپول تاخیر پریود یا حتی نشدن طبیعیه. ولی قبلش بتا بده. 

۱۱ روز تاخیر پریود. با بی بی چک منفی رفتم بتا دادم و تمام لحظات رو گریه کردم تا برسم خونه. 

فقط توی راه گفتم خدایا بسه دیگه. من واقعا دیگه تحملش رو ندارم. 

اگه هم نمیخوای بهم بدی اینقدر اذیتم نکن. 

بی بی چک هام هم یه جور منفی میشه انگار میره توی چشمم.. حسرت یه مثبت به دلم مونده. 

سونو بررسی فولیکول غالب و ضخامت اندومترهرماه بدن با ماه قبلش ممکنه تغییز کنهدونستنش باعث استرس میشهم ...

من‌مجردم یک بار رفتم دکتر سونو برا پریودیم گفت افتادگی رحم داری نمیدونم ضخامت اندومتر من تعجب کردم ترسیدم