2777
2789

خدا خیلی مهربونه مگه میشه نبخشه

سواله برام 

درسته تو کار خدا دخالت کردن ولی دیگه کم آوردن که مرتکب گناه بزرگی شدن 

ولی خدا میگم میبخشه ؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواب یه بنده خدایی روکه ازنزدیکان بوددیدم باوجودی که۲۶سال گذشته هنوزنبخشیده وتوبرزخ گمشده راه میرفت😞😭

اسم پسرم علی برای سربلندیش وآبرووعاقل شدن وشفاش اگه ممکنه دعاکنین خیرببینین ایشالاه داغ نبینین

دبیر دینیمون میگفت بسته به شرایط روحی روانی داره،میگفت بعضیا مشکل روانی دارن و از قصد اینکارو نکردن و اگه سالم بودن همچین کاری نمیکردن،خدا اونارو می‌بخشه

ولی بازم نمیدونم شاید اشتباه باشه

دیگه هیچی واسم مهم نیس...

من فقط میگم خدایی که به عدالت معروفه همه ی شرایطو حین ارتکاب خودکشی در نظر میگیره بعد حکم میده

وقتی توی دادگاه زمینی ها شرایط روحی رو حین ارتکاب جرم درنظر میگیرن مگ میشه خدای عادل بدون درنظر گرفتن اینا حکم قطعی بده و من همیشه به لطف و رحم خدا ایمان دارم

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !

خدا قطعا مهربان و بخشنده س ولی این مهربان بودن به این معنا نیست که هر کار دلت خواست انجام بدی. خدا کار درست رو بیان کرده، کار نادرست رو هم بیان کرده. اگه قرار بود هر کسی هر کاری بکنه و بگه خدا میبخشه، که دیگه چیزی از قوانین خدا باقی نمیموند.

اگه یه کسی اشتباه کنه، گناه بزرگی بکنه ولی بعدش واقعا پشیمان بشه و توبه کنه، میتونه امیدوار باشه به بخشش خدا ولی کسی که خودکشی کرده، دیگه فرصتی برای توبه باقی نگذاشته برای خودش.

اگه بخاطر فشار و اذیت خانواده چی؟

از رحمت خدا ناامید نباید شد شاید از جایی که فکرشو نمیکنه زندگیش عوض بشه

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !
اگه بخاطر فشار و اذیت خانواده چی؟

بعضی شرایط به مراتب وحشتناک تری دارن

اونها که به خاطر فشار اذیت خانواده میرن طرف خودکشی عموما کم سن و کم عقل هستن 

یه خانواده میگه چرا مسئولیت پذیر نیستی بهشون برمیخوره  خصوصا نوجوان الان!!