2777
2789
عنوان

با سینه های افتاده و شل شده چیکارکنیم حتما بعد شیردهی و زایمان بااین

| مشاهده متن کامل بحث + 1895 بازدید | 107 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه بگی چ ورزشی و از کی شروع کردی

من از بچگی میرفتم شنا الانم دارم میرم 

من تمام مدارکش رو گرفتم مبرم اونجا به عنوان نجات غریق و مربی 

بدنسازی هم میخواستم برم ولی دکتر گفت فعلا نرم

فعلاا بدون امضا🐈‍⬛🍒❤️

من تو بارداری سینم بزرگ شد 

بعد زایمان افتاده شد با اینکه شیر خشک دادم از اول 

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍 
خب برا همه اینجوری افتاده‌ست دیگهمن مجردم و همونجوریه

نه بابا فرق دارن 

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍 
خب برا همه اینجوری افتاده‌ست دیگهمن مجردم و همونجوریه

ن خب من تا قبل اینکع بچه داربشم سینه هام سایزش کوچیکترو سفت تر بودن الان همش داره بزرگترمیشه و آویزون .من بارداری دومم هس

خیلی قبلنمو دوست داشتم واقعا قشنگ بود 

الان فقط با سوتین قشنگه

ن خب من تا قبل اینکع بچه داربشم سینه هام سایزش کوچیکترو سفت تر بودن الان همش داره بزرگترمیشه و آویزو ...

بارداری اولت هم همین اندازه تغییر کرد؟

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

من تو بارداری سینم بزرگ شد بعد زایمان افتاده شد با اینکه شیر خشک دادم از اول

همون دیگ نمیدونم چیکارکنم بااین موضوع ذهنم خیلی درگیره اصلا دوس ندارممم. دلم میخاد مثل اولش سایزکوچیکتر و سفت تربشه

نکیدونم منظورتون دقیقا از افتاده چیه

اینحا هم نمیشه کامل توضیح داد 😅🥴🥴