2821
2789
عنوان

با چشمای خودم دیدم دختررو کنارش

431 بازدید | 34 پست

بوتیک داره 

جواب نمیداد رفتم در بوتیکش 

دختررو دیدم کنارش دستشو گرفته 

بچه هاااا دید من چطور افتادم حتی دنبالمم نیومد حالمو نپرسید 

الان پرو پرو بو اینستاش اسم دختررو گذاشته 

نامزد بودیم

میشه اگر تاپیک منو میبینی از ته دل لبخند بزنی و خدارو برای داشته هات شکر کنی

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نامزد بودین ینی چی

عقد بودین ؟  یا تو آشنایی برا ازدواج بودین؟

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

نامزد بودین ینی چیعقد بودین ؟ یا تو آشنایی برا ازدواج بودین؟

اومده بودن خاستگاری انگشتر نشون داشتم

رسمی

وای ینی عقد کرده بودین ؟

زن عقدیش هستی بعد اینجوری کرد؟

مگه باهمدیگه مشکلی داشتین؟

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

وای ینی عقد کرده بودین ؟زن عقدیش هستی بعد اینجوری کرد؟مگه باهمدیگه مشکلی داشتین؟

نشونم کرده بودن 

دنبال مراسم عقد بودیمم

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792