2777
2789

ما کلا از اول رابطمون قرار گذاشتیم هم مسافرت وتفریح دوتایی داشته باشیم وهم مستقل تنهایی با‌دوستامون وخب اولش از نظرم خیلی خوب بود اینم بگم که من بیشتر تنهایی رفتم مسافرت یاتفریح اون میگه دلم نمیاد تنهات بذارم نمیره اگرم بره ماهی یکبار فقط با دوستاش درحد پنج شش ساعت میرن گردشی جایی زودبرمیگرده،،،

الان من قراره سه شنبه باخواهرام که مجردن سه تایی بریم مشهد بلیط هم گرفتم همه چی اوکی کردم ولی از دیروز داره قلبم از جا کنده میشه🥲نرفته دلم برای شوهرم تنگ شده ومیدونم پنج روز دق میکنم تا برگردم دیگه‌مثل قبل دلم نمیخواد تنهایی برم جایی دلم میخواد همه جا وهرلحظه باشوهرم باشم خدایی اونم تاالان یکبار نگفته نرو یاچیزی...

از طرفی هم میگم ما بیش از حد وابسته هم شدیم چندروزی برم بلکه این وابستگیه دذحد معقول تری بشه اینجوریم خوب نیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا نمیرم اونم نمیره حتی درحد چندساعت تفریحم تنهایی نمیره

من گاهی چندروز خونه مامانم میمونم سختمونه😂

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉       ❌️لطفا قبل از بحث بامن خوب امضامو بخون تاوقتی کم اوردی 💩شدی یهو نگی وای من اگ امضاتو میخوندم اصلا باهات بحث نمیکردممم❌️                                               مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی😉

دیگه وقتی اون نمیره تو چجوری دلت میاد بری

بعدم دیگه جامعه خوبی نیست و ارزششو نداره ک بخای شوهرتو ول کنی بری

انگار همین حوالی یک نفر تمام گذشته‌اش را آتش زده، جنگلی را سوزانده که یک درخت را فراموش کند :)!🖤

من نه این اجازه رو به خودم میدم نه همسرم 

قانون ما هم اینه با هم بریم همه جا 

مگه سفر های کاری

در ضمن قدر شوهرت رو بدون خیلی خوبه ابن اخلاقش کم با دوستاشه و مسافرت نمیره تنهایی