2777
2789

میرع میگرده و خلاصه با همسرش خوش ، اشپزی هم بلد نیست همه هم خبر دارن الان تو جمع خواهرشوهرم بلند گفت باید یلدا ناهار درست کنه 

طفلک گفت باشه 

الان هم به جای اینکه با شوهرش بره بگرده رفت تو اشپزخونه میخواد ناهار درست کنه خواهرشوهرمم داره کیف میکنه که دختر طفلک رو تو تله انداخته 

جاریمم رفت دنبالش خودش ناهار درست کنه 

رفتار خواهر شوهرشم خیلی زشت بود ۴ تا زن بزرگ نشستیم اونوقت خواهرشوهرم از رابطه اینها بدش اومده میگه این ناهار بزاره😐

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عیبی نداره میشه اخرین سفری ک دختره دست جمعی میره با خواهرشوهرش

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

چه حسود

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
باید یاد بگیره دیگه، یعنی هر روز می‌ره میگردهکلا چند روز اومدین مسافرت

هر روز که نه ولی بیشتر بیرون 

۵ روز

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
کمکش کنید گناه داذه

جاریم رفت کمکش

خب اگر بلد نیست می‌گفت من دستم راه نیفتاده از پس تعداد زیاد برنمیام حالا چند وقت بعد توی مهمونی چیزی از خجالتتون در میام، فکر کنم مظلومه یکم...

تا به حال توی بیداری خوابیدید؟ این حالی بود که برای سال ها داشتم، حالا که بیدار شدم ویرانه نه ولی پوچی بزرگی در مرکز زندگیم میبینم، اما بازم این پوچی چیزی از خوشحالیم کم نمیکنه، چون بلآخره من بیدارم✨

باور کنید تازه عروس بار اول و مسافرت و خوش خوشان اش هست که ذوق داره مدام باهمسرش باشه و بگردن. 

همه متاهل ها این هیجانات رو تجربه و درک کردن. 

یکسال دوسال بگذره،  همون عروس میاد کنار بقیه کمک حالشون میشه. 

کاش کمی برای ذوق تازه عروس شعور داته باشیم. ❤🥰

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

خب اگر بلد نیست می‌گفت من دستم راه نیفتاده از پس تعداد زیاد برنمیام حالا چند وقت بعد توی مهمونی چیزی ...

چیزی نگفت فقط گفت باشه الان هم رفت تو اشپز خونه جاریم رفت دنبالش 

نمیشه که بخوری ودست به سیاه سفید نزنی لاقل احترام بزاره کمکی کنه به خواهرشوهرش اشپزی کردن بلد نیس خب چحوری پسفردا خونه خودش بره نکنه میلیاردرن ورستوران هرروز میاره دم درشون !!

نمیشه که بخوری ودست به سیاه سفید نزنی لاقل احترام بزاره کمکی کنه به خواهرشوهرش اشپزی کردن بلد نیس خب ...

ششما همون خواهرشوهره هستی. 

یکمی ذوق تازه عروس رو درک کنیم وتو اولین ها بهش سخت نگیریم مخصوصا مسافرت. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401