بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سردفتری بهتره.اما خب تعطیلات نداره.تعطیلات رسمی فقط تعطیلی.یعنی دیگه ساعت کاریت و تعطیل کردن گهگاه دست خودت نیست.اگه هم یه روزی مشکل داشته باشی باید یکی رو جای خودت بذاری که بتونه کارو جمع کنه.یعنی از پس کار بر بیاد.
سردفتری از نظر درآمد و پرستیژ کاری قابل مقایسه با کارمند نیستتو فامیل ما اونا که سردفترن احترامشان ا ...
من باید از کارمندی انصراف بدم . باید ماشین و خونه مو بفروشم ک دفترخونه بزنم . خرج یه خونواده گردن منه . تصمیمم خیلی حیاتیه . از صب دارم فکر میکنم از چند نفر سردفتر پرسیدم منو دلسرد کردن . گفتن اشباع شده درامد نیس . یکیشون گفت این ماه ۶ میلیون درامد داشته
۶ میلیون؟فقط حدودا ۲۵ تومن حقوق دفتر یارشه کارمنداش بماند الکی گفته شما هم باور کردی اصلا هم اشباع ن ...
این تازه این ماه دفترخونه زده . اونم مث من کارمند بوده انصراف داده سردفتر شده .هنوز کارمند نداره فقط خودشه .بهم گفت من از جیب دارم خرج خونواده و دفترخونه رو میدم . ولی من همون سردفتری میرم .اگه واقعا درامد نداشتم دوباره انصراف میدم و استخدام دولتی میشم .