2777
2789

مگه شوهرای شما ازصبح تا شب کار نمیکنن واسه دوقرون پول؟؟؟؟بعدش بیان خسته وکوفته بخوابن تافرداش ک مجدد روز از نو روزی از نو؟؟؟یا فقط مردهای اطراف من این مدلی هستن؟؟؟

واقعا کی وقت میکنن با ماماناشون برن دنبال خاله زنک بازیا و فتنه کردن وبچه ننه بودن؟؟تعجب میکنم تاپیک اینجوری انقدر زیاده

اخه من شوهرمو انقدر باید بهش بگم تا هفته ای یکبار وقت خالی کنه بره ب خانوادش که اتفاقا طبقه پایین خودمون هم هستن یه سربزنه بیاد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

باز خوبه هفته ای ی بار میره

همسرمن شده دوماه خبر نگرفته ازخونوادش😐هربارم من باید بگم یسر بریم خونه مامان ایناتامن نگم هیچ

ن‌اینک‌ بگم دوسشون نداره ن اتفاقا خیلیم خونواده خوبین ولی اخلاق همسرم اینجوریه😅

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉

من شوهرم پسر بزرگ هست و خیلی از مسئولیت های خونه شون به عهده اونه، برای همین سر میزنه مرتب بهشون .... اتفاقا این مدلی که هفته ای یکبار من بهش بگم یکسره تا آقا چند تا پله رو بره پایین , نمی پسندم .... بالاخره اونا هم پدر و مادرن

دلشون به امیدی خوشه 

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

ما هفته ای یبار باهم میریم برمیگردیم خاله زنک هم نیستن نه شوهرم نه مادرشوهرم

دیدی چقدر تاپیک مردهای بچه ننه زیاد شده؟؟؟واقعا تعجب میکنم تو این گرونی که مردها دنبال یع لقمه نونن فقط بیارن سرسفره زن وبچشون چطوری وقت اینکارارو دارن

خب عزیزم همه اقایون ک کارشون مثل هم نیست ، مثلا شوهرمن ۳تا شاگرد داره مغازه را میسپاره بهشون و میاد ، خیلی وقتا از راه میره خونه مادرش بخصوص وقتی برق نباشه چون طبقه۵با پله سختشه ....خیلی روزها میبینم ماشینمون در خونه مادرشه میفهمم اومده اول رفته اونجا بعد میاد خونه خودمون

همسرم ک بچه ننه نیست اصلا

مادرشوهرمم اینجور آدمیه🌺🏵💐❤️‍💐

دوستان این عکس پروفایلایی جدیدا اومده، پیشفرض برای کاربرایی هست که پروفایل ندارن، جایگزین عکس خاکستری قبلی

من شوهرم پسر بزرگ هست و خیلی از مسئولیت های خونه شون به عهده اونه، برای همین سر میزنه مرتب بهشون ... ...

عزیزم من از لحاظ بی عاطفگی نگفتم...

شوهر من صبح۶/۵میره بیرون از خونه شب ساعت۱۱میرسه خونه شام میخوره بیهوش میشه وقت نمیکنه اصلا

هفتع ای یکبارم من مجبورش میکنم بره سربزنه بهشون بیاد خونه خودمون بخوابه بهرحال اونم مادره

دیدی چقدر تاپیک مردهای بچه ننه زیاد شده؟؟؟واقعا تعجب میکنم تو این گرونی که مردها دنبال یع لقمه نونن ...

شرایط زندگیا فرق میکنه من یکی از دوستام شوهرش این مدلیه شرکت نفت کار میکنه دو روز سرکاره دو روز خونه ، میگه صبح که چشاشو باز میکنه میره پایین پیش مادرش اخرشب بزور میاد 

🤍🌱
همسرم ک بچه ننه نیست اصلامادرشوهرمم اینجور آدمیه🌺🏵💐❤️‍💐

خداروشکر تو این تاپیک دارن شوهرای مستقل رو میگن میبینیم وگرنه کل نی نی سایت شده شوهربچه ننه

خدا حفظشون کنه عزیزم

من شوهرم پسر بزرگ هست و خیلی از مسئولیت های خونه شون به عهده اونه، برای همین سر میزنه مرتب بهشون ... ...

ماهم یه جا هستیم شوهرم روزی چندبار سر میزنه بهشون

چه سود ازین سکوت و آه ازین صبوری ! تو ای طلوع آرزوی خفته در باد! بخوان مرا تو ای امید رفته از یاد!           
شرایط زندگیا فرق میکنه من یکی از دوستام شوهرش این مدلیه شرکت نفت کار میکنه دو روز سرکاره دو روز خونه ...

فکر کنم بیکاری واسه مردها بده😂😑 اون دوروز هم باید بفرستتش سرکاری چیزی