2777
2789

غذای فرح بانو 

میشه برای شادی روح سردارای عزیز و  ارزشمندمون ک توی جنگ اخیر شهید شدن ۵  تا صلوات بفرستی لطفا 💖...وَٱصۡبِرۡ وَمَا صَبۡرُكَ إِلَّا بِٱللَّهِۚ وَلَا تَحۡزَنۡ عَلَيۡهِمۡ وَلَا تَكُ فِي ضَيۡقࣲ مِّمَّا يَمۡكُرُونَ إِنَّ ٱللَّهَ مَعَ ٱلَّذِينَ ٱتَّقَواْ وَّٱلَّذِينَ هُم مُّحۡسِنُونَ128. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سینه مرغ ابپز ماست خیار تخم مرغ ابپز سبزیجات بخار پز

من رژیمم اینطوریه همه چیز میخورم

لوبیا پلو 

ماکارونی 

زرشک پلو 

همبرگر گوشت 

صبحونه ام اوتمیل و پنکیک و املت 

همه چیز دیگه فقط رژیمی درستشون میکنم با یک قاشق روغن زیتون 

دامبلدور: هری رنج کشیدن نشون میده تو هنوز یک انسانی درد بخشی از انسان بودنه هری:پسمن نمیخوام انسان باشم.
من رژیمم اینطوریه همه چیز میخورملوبیا پلو ماکارونی زرشک پلو همبرگر گوشت صبحونه ام اوتمیل و پنکیک و ا ...

من اینجوری نمیتونم چون زیاد میخورم خیلی اضافه وزن دارم باید اینارو کم کنم بعد غذای عادیو کم بخورم

الواسفناج رو اگه کم روغن درست کنی رژیمیه 

ساندویچ تن ماهی ( تن ماهی + سبزی معطر + یکم سیب زمینی ابپز + سس زیرو + خیارشور ) کامل مخلوط من بزار داخل نون پروتینی و بخور

کیک شکلاتی رژیمی ( موز له شده + جودوسر پرک اسیاب شده+ تخم مرغ + پودر کاکائو + گردو خرد شده+ بکینگ پودر+) همه رو مخلوط کن نیم ساعت بزار رو شعله کم گاز یه برشش رو با شیر سرد یا چای بخور

و اینکه کته بدون روغن کاملا رژیمیه تا ۱۲ قاشقم میتونی بخوری حالا میتونی عدس پلو کنی با خرما دارچین بخوری

میتونی سبزی پلوش کنی با تن ماهی یا ماهی کبابی

میتونی گوجه پلوش کنی با گوشت چرخ کرده

کباب ابپزی با ابلیمو 

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)
چ جالب بود مرسی عزیزم خوشم اومد

مثلا شبا میتونی یه پرومیلک بخوری

هوس خوراکی کردی میتونی پروماست بگیری یکم توش موسیر بزن با این نون سکه ای خشکا بخور مثل چیپس و ماسته

بستنی هم پرو بستنی بگیر

پفیلا خونگی هم بدون روغن درست کن بخور

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)
مثلا شبا میتونی یه پرومیلک بخوریهوس خوراکی کردی میتونی پروماست بگیری یکم توش موسیر بزن با این نون سک ...

عالی بود مرسی من تن تن گشنم میشه ولع ب خوراکی خیلی دارم یعنی میبینم نمیتونم کنترل کنم خودمو

عالی بود مرسی من تن تن گشنم میشه ولع ب خوراکی خیلی دارم یعنی میبینم نمیتونم کنترل کنم خودمو

قرص کروم بخور 

دکتر بهم داده

خب یکم ادامه بدی جواب میگیری

هر وقت ولع خوردن داری یکی دوتا سفیده تخم مرغ بخور

یا با ماست کم چرب بورانی اسفناج درست کن بخور

یا پفیلا درست کن بخور

شیرکم چرب با یکی دوتا خرما ارده

اینا سیر کننده ست