2777
2789

بچه ها دیروز تاپیک زدم برقا رفت نتونستم بنویسم بعدشم رفتم خونه یادم رفت الان میذارم بخونید:

یکی از تاپیکارو دیدم یهو یادم افتاد براتون تعریف کنم

یه بار دخترخالم و شوهرش خونشون بنایی داشتن خودشونو دعوت کردن خونه ما 4 روز موندن، بعد من نمیتونستم نه بگم اصلا و همینطور یه شرایطی بود که کاروبار شوهرم کلا بهم خورده بود اصلا درنمیاورد بعد منم مجبور شدم کل حقوقمو بدم وام و قسطامون. از مامانم یه تومن پول قرض گرفتم ولی بچه ها واقعا بهترین پذیرایی رو کردم الان بهتون میگم چطوری
اولا که گفتم اصلا از بیرون چیز زیادی نخرم رفلتم یه بسته پودر کیک خریدم خودم برای دوروز کیک درست کردم برای وعده بعد نهار روشو با سیب تزیین کردم.

نهار و شامم تهچین درست کردم که مرغ کم مصرف بشه و کم بخواد

یه بار ماکارانی

یه بار الویه بدون کالباس با مرغ و ذرت و نخود فرنگی

الان تایپ میکنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما چون مهمونیامون خیلی سفره میچینیم واقعا برام چالش بود هر وعده یه مدل غذا بذارم البته دورزش نهار دخترخالم پیشم بود شوهرا سرکار بودن، شوهرا شب میوممدن.

بچه ها من برای صبحونه جای این که برم چیز میز بخرم گرون بشه یه بار عدسی گذاشتم یه بار شیرکاکائو موشمایی خریدم خیلی چسبید یعنی جای پنیر کره و مخلفات فقط چایی و عدسی و یه روزم شیرکاکائو نایلونی اوردم

بعد کنار وعده های شام و نهار رفتم خیار و گوجه و کاهو خریدم یا شیرازی درست میکردم یا سلاد فصل که نخوام برم ماست و چیزای دیگه بگیرم با این سه قلم سالاد درست کردم برای چند روز

و عرضم به حضورتون که فقط شبا نوشابه خریدیم

بستگی داره چه سالی بوده چون الان 1 تومن واقعا چیزی نمیشه و همون پودر کیک شده خداتومن 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

امسال بود عزیزم دلم ماه اردیبهشت که فروردین کار نبود

بستگی داره چه سالی بوده چون الان 1 تومن واقعا چیزی نمیشه و همون پودر کیک شده خداتومن 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

یعنی شما مهمون بیاد صفر تا صد خریدتو باید بری از بیرون انجام بدی؟ اسی میگه نداشتم یه تومن خورده ریز خریده با وسایل تو خونه پذیرایی کرده