2777
2789

گفت   من بلد نیستم

میشه برام با کارتم  پول بگیری؟؟؟

خانمه چک کرد  بعد   گفت تو کارتت پول نیست

از کیفش پول در آورد به آقاهه داد و رفت

آقاهه تشکر کرد گفت ممنون روم نمی شد از کسی بگیرم

من دور نشسته بودم منتظر بودم شوهرم‌  پول بریزه برام

وقتی رفتم  از عابر بانک پول بگیرم

دوباره همون آقاهه اومد

کارتش را داد به من 

گفت بلد نیستم میشه برام پول بگیری

من هم سرش داد زدم

گفتم تو جای پدر منی

خجالت بکش

الآن  اون خانم بهت پول  داد

شگرد جدید است

گدایی نمی کنن

به یکی میگن   با کارت برام پول بگیر

قضیه اون سوار و دزد هست که وقتی اسبش رو دزدید گفت این داستان رو برای کسی تعریف نکن....

یه کارهایی رخ میده که ادم از همه ناامید میشه 

ممکنه تلاش زیاد به موفقیت ختم نشه ؛ اما صددرصد به پشیمانی و حسرت ختم نمیشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای خوب شد گفتی . دم تره بار هم خیلیا وامیستن میگن یه مرغ برام بگیر

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است

خب قبول نکن حالا چرا داد میزنی بعدشم وقتی کارتش پول نداشته باشه علتش چیه من بهش پول بدم ؟میگم آقا کارتت پول نداره به همین راحتی شاید گدا نباشه واقعا پول تو کارتش نباشه خبر نداشته باشه بهش پول بدم که بهش برمیخوره 

داد زدن نداره. 

میشد باارامش هم گفت. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

خب قبول نکن حالا چرا داد میزنی بعدشم وقتی کارتش پول نداشته باشه علتش چیه من بهش پول بدم ؟میگم آقا کا ...

وقتی واس بار دوم این حرکت رو زده ینی گداعه😕🫥

لطفاً مردای گوزباقالی سایت به من درخواست دوستی ندن مرسی اه 💨🐈‍⬛🎀😒🩵بو گندو های گوزو

خب قبول نکن حالا چرا داد میزنی بعدشم وقتی کارتش پول نداشته باشه علتش چیه من بهش پول بدم ؟میگم آقا کا ...

خوب اون خانم که بهش گفت کارتت پول نداره

لزومی نداشت  دوباره از من بخواد با همون کارت براش پول بگیرم

کلن احساس رو باید سر برید

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

شاید خبر نداشته باشه چیه 

اصلا متن رو خوندید 

خانم قبلی خوند گفت نداری و پول هم داد 

باز اومد ب استاتر گفت برام بزن نگاه کن

یعنی در عرصه چند ثانیه یادش رفت پول ندارع؟!

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
خوب اون خانم که بهش گفت کارتت پول ندارهلزومی نداشت دوباره از من بخواد با همون کارت براش پول بگیرم

مثال زدم میگی شگرد جدید هست ولی آدم از کجا بدونه طرف گدا هست تو دیدی فهمیدی کلک میزنه اون خانم که پول داد از کجا فهمید گداست در آورد بهش پول داد ؟

اون خانم به قدری با خوشحالی و از ته دل این کار را کردولی چه بسا همین مرد پولدارتر هم نباشهبی زحمت و ...

منم جان بودم عصبی میشدم از پول زور این مدلی از احساس کردم سو استفاده کنی بگیری بدم میاد 

شاید خبر نداشته باشه چیه اصلا متن رو خوندید خانم قبلی خوند گفت نداری و پول هم داد باز اومد ب استاتر ...

شما هم با دقت متن منو بخون بعد عزیز جان ایشون دیده فهمیده اون آقا داره کلک میزنه ولی خانم اولی چرا وقتی دیده پول نداره از کیفش بهش پول داده از کجا فهمیده گداست؟ممکنه برای هر کسی پیش بیاد که بگن از کارتم پول بگیر از کجا ما بدونیم گداست بهش پول بدیم یعنی لزومی نداره