2777
2789
عنوان

بچه ها بیایید کمک لازم دارم

65 بازدید | 10 پست

میگم من اشپزیم خوبه جوری که بعد از غذام میرن ازم تعریف میکنن خانواده شوهر ولی جلو روم نمیگن

حالا یه اتفاقی افتاده من شاغل هستم یبار که خودم غذا داشتم یه مهمون که از خانواده شوهر بود اومده بود خونه منم شوهرم گفت یچیز دیگه درست کن منم وقتی رسیدم بنده خدا خواب بود یواشکی آبگوشت گذاشتم بیدار نشه از قضا این غذا خوب نشد بد هم نبود ها 

حالا ببینید چی شد من یک هفته بعد رفتم خونشون خواهرشوهرام ۳تاشون و مادرشون و پدرشون نشسته بودن بحث دستپخت کشیدن وسط منم فهمیدم میخوان مسخره من کنن گفتم اره من یبار ابگوشتم بد شده درکل هم خوب بلد نیستم دیدم همه شون خندیدن حتی پدرشون بعدم یکی از خواهرا گفت اره اصلا خوب نیست ما هیچ وقت نمیدیم غذا بپزی جالب اینجاست من فقط خونه خودم پختم نمیدونم دلیل این حرفش چی بود فقط خود شیرینی برای پدرش منم وقت غذا پختن رسید هیچ کس نبود فقط همین یکی بود گفتم من که آشپزیم خوب نیست دست به چیزی نزدم اونم حرصش گرفته بود داعم میگفت خوبه یادش رفته بود که جلو بقیه چجوری مسخره میکرد دیگه تصمیم دارم هیچ وقت هیچ غذایی جلوشون نذارم و روک بگم من اشپزیم خوب نیست بنظرتون کارم درسته شما بودید واکنشتون چی بود؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب کردی برو پاتو بنداز روهم بزارن جلوت جمع کننبی لیاقتا

من که کلا بخاطر شرایط کاری دیر به دیر میرم ولی خوب نیست ادم انقد حسود باشه لحن گفتنشون اصلا از ذهنم نمیره اصلا هم دلم نمیخواد داعم به همسرم بگم فقط یکبار گفتم که بدونه اگر یروز اومدن غذانپختم دلیلش چی بوده 

من که کلا بخاطر شرایط کاری دیر به دیر میرم ولی خوب نیست ادم انقد حسود باشه لحن گفتنشون اصلا از ذهنم ...

ببین ما یروز خونه خالم بودیم قرمه سبزی گذاشت برامون

ببین ینی علف بود

چمن میکندی میخوردی بهتر بود

ولی همه مون به به و چه چه کردیم وقتی برگشتیم کم خندیدیم و اصلا هم به روش نیاوردیم

کسی وظیفه نداره بپزه برا یکی دیگه بعد بیان ایراد هم بگیرن

بگیر به کتفت عزیزم اصلا هم برات مهم نباشه

خدایا لطفا مامان بابام دلشون شاد باشه و همیشه چشماشونو ببوسم🫀❤️

ببین ما یروز خونه خالم بودیم قرمه سبزی گذاشت برامونببین ینی علف بودچمن میکندی میخوردی بهتر بودولی هم ...

میگم اتفاقا هم از غذایی که برا خودمون پخته بودیم بشقاب پر خورد هم از اون آبگوشته کامل خورد ولی حالا خداییش هم وجدانی بخوایم بگیم یکم آبگوشته یه زره ها یه زره طعم تلخی بخاطر لیمو گرفته بود فقط همین که اونم من گفتم ببخشید یکم مزه گرفته ولی باورم نمیشد مردی به این سن بره صحبت کنه من هیچ وقت از مردم ایراد نگرفتم حتی مهمونی هم برام اومده هرچند بد بوده گفتم خدا راهشو اینجا اورده مهمون خداست با جون و دل پذیرایی کردم الان اینجوری شده ناراحتم

میگم اتفاقا هم از غذایی که برا خودمون پخته بودیم بشقاب پر خورد هم از اون آبگوشته کامل خورد ولی حالا ...

فدای سررررت عزیز دلما

خیلی پیش میاد کاش من بودم میخوردم من عاشق ابگوشتیم که مزه تلخی میده😁😁

اصلا اهمیت نداشته باشه برات

بخدا اگه بدونی این ناراحتیا چیکار میکنه با بدنت چقد مریضی میاره چند سال دیگه

ذره ای هم اهمیت نمیدادی

بزار اونا فکر کنن دسپختت خوب نیست یه باری هم از رو دوشت برداشته میشه هروقت اونجایی یا کمتر میان خونت

خیلی بهتره در هر صورت

فدای سررررت عزیز دلماخیلی پیش میاد کاش من بودم میخوردم من عاشق ابگوشتیم که مزه تلخی میده😁😁اصلا اهم ...

والا مریض شدم خوبه یاداوریم کردی کیست فراوان گرفته دوتا سینم همشم مال فکر و استرس

والا مریض شدم خوبه یاداوریم کردی کیست فراوان گرفته دوتا سینم همشم مال فکر و استرس

بخدا بگیر به کتفت

حرف مردم همیشه هست سلامتی ولی از دست بره دیگه بدست نمیادا

واست مهم نباشه اصلا

اتفاقی نیوفتاده اونا بیشعورن فقط