2777
2789
عنوان

علائم پریودی بعد از

| مشاهده متن کامل بحث + 178 بازدید | 38 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا من هر سری مینویسم تاریخ پریودو با ساعت اون ماه هشتم باید میشدم تا دوازده شب نشدم داشتم سکته ناق ...

وای آدم سکته میکنه🤦‍♀️منم اونسری عقب افتاد افتادم به جون پونه همش خوردم آخرش شدم ولی ضعیف بیبی زدم مثبت بود بعدش ازمایش اونم مثبت بود😐انگار سقط شده بود

دقیقاااا مخصپصا این ماه که خیلی عقب انداختم

وحشتناک ترسناکه...همیشه به شوهرم میگم اگه تو حواستو خوب جمع کنی من سر هرماه اینهمه استرس نمیکشم....جالبه یه روزم عقب بندازم با خوشحالی تمام میگه به به بچه سوم میاد😐😐

وحشتناک ترسناکه...همیشه به شوهرم میگم اگه تو حواستو خوب جمع کنی من سر هرماه اینهمه استرس نمیکشم....ج ...

😂😂😂😂😂 چه بچه دوست هم هست من بچه ندارم فعلا قصدشو ندارم اصلا الان زرشک دم کردم خداکنه جواب بده