2777
2789

فعلا این شش سال ابتدایی پیش خودم هست و دولتی ،

امسال مدرسه ما پنج تومن شده شهریه اش (دولتی)

ولی از سال دیگه که کلاس هفتم میره حتما باید بفرستمش غیردولتی که شهریه ها تو شهر ما از ۶۰ شروع میشه مدارسی که مد نظر من هست از نظر کیفیت آموزشی ،

فعلا فقط امیدوارم مدرسه نمونه قبول بشه🥵

خیلی زور داره واقعا اگه عدالت آموزشی تو سیستم برقرار بود مجبور نبودیم بچه ها رو بسپریم دست مافیای آموزشی و غیر دولتی،چه‌کنیم که اگه نفرستیم بچه کلا از همه چیز عقب میمونه،

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پول ندی کارنامه نمیدن

من که والا دخترم امسال میره کلاس ششم یه هزاری پول تا حالا مدرسه ندادم پسرمم هم فقط کلاس ششم پول گرفتن الان هم کلاس هشتم میره ولی غیر انتفاعی که پارسال۱۵ بود دادیم امسال گفتن ۲۵ میلیون 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
دولتی بزارید ،غیرانتفاعی مال کسیه که حساب کتاب،یک قرون ده قرون نکنه و بهش فشار نیادپوز عالی جیب خال ...

این نظر برا بیست سی سال پیش بود

الان اگر غیرانتفاعی هم نره همونقدر بلکه بیشتر باید پول کلاس های کنکور داد.تا همون ازاد بچه ی رشته درست حسابی بیاره

البته این قیمت هایی هم ک گفتیم بالاتر برای دولتی هست. 

من که والا دخترم امسال میره کلاس ششم یه هزاری پول تا حالا مدرسه ندادم پسرمم هم فقط کلاس ششم پول گرفت ...

تهران اجباره. مگر اینکه مطمئن بشن خیلبی خیلبیی سطح مالی پایین هست بچه. وگرنه الان برا پیش ثبت نام اول ما سه تومن زدیم.وگرنه اصلا اسم بچه رو هم وارد نمیکنند

دولتی بزارید ،غیرانتفاعی مال کسیه که حساب کتاب،یک قرون ده قرون نکنه و بهش فشار نیادپوز عالی جیب خال ...

چه حرفیه میزنی خواهر من.... مدارس دولتی هم دیدیم اوضاش چطوره .... 

از ۲۵رسیده به ۵۰واقعا شاخ دراوردم افزایش قیمت صددرصد از صبح زمین و زمانو دارم نفرین میکنم

منم همین طور.خیلیییی سخته.

نه میتونم بچه هام رو از مدرسه بیارم بیرون ببرم دولتی،نه هضم این شهریه برام راحته.خیلیییی سنگینه.با هزینه سرویسشون باید حدودا 150 میلیون بدم.

این نظر برا بیست سی سال پیش بودالان اگر غیرانتفاعی هم نره همونقدر بلکه بیشتر باید پول کلاس های کنکور ...

ببین نمی‌دونم شاید واسه شهرهای بزرگ اینطوری باشه ولی تو شهر ما غیرانتفاعی باهاشون در حد مدارس خاص کار میشه ولی بچه ها اصلا از نظر درسی خوب نیستن من خودم نمونه بودم  دوسال پیش راهنماییرو مامانم مدرسه غیرانتفاعی علوم تدریس میکردند تمام نکاتی که به ما گفته می‌شد حتی بیشتر به اونا میگفتن اما بچه ها سطحشون خیلی پایین بود قبولیاشون خیلی کم 

منم همین طور.خیلیییی سخته.نه میتونم بچه هام رو از مدرسه بیارم بیرون ببرم دولتی،نه هضم این شهریه برام ...

فشاری که روی پدرمادرای ایرانی هست فک نکنم تو هیچ جایی باشه... 

دخترم داره می ره سوم ،غیر دولتی بود اول و دومش،پارسال ۳۵ بود امسال شد ۵۰ ،ولی چون مدرسه خوبی نبود ترجیح دادم امسال بره دولتی،نهایت کلاس خصوصی می فرستمش،مدارس غیر دولتی خوب اینجا ،۱۰۰ تومان می شه هزینش

مدرسه دخترم غیر دولتی ۲تومن میخواست ۵۰۰ثبتنام کردم.کلاس سوم.میگفت هرچقد بیشتر بدین بهتره کمک مدرسه هست برا بچه های خودتون هزینه میشه.

واقعا هم هزینه میکنن.

سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی