2777
2789

بچه ها مدرسه دولتی،هیچ سرانه ای نداره ،

هیچ پولی بهش داده نمیشه،فقط اینکه پول برق و آب و گاز نمیدن،

حتی شده پونصد تومن هم کمک بکنید به نفع بچه هاتون هست،

هیچ اجباری در کار نیست،خیلیا ندادن مدرسه ما ولی اونا که دادن:

مدیر ما کل کلاس ها و در ها و حیاط مدرسه رو رنگ آمیزی کرد،یک قسمت بزرگی از حیاط مدرسه رو چمن مصنوعی نو و تمیز گذاشت،آزمایشگاه رو سرو سامون داد و خیلی از نیازهای معلما که وسایل کمک آموزشی برای علوم و ریاضی میخواستن فراهم کرد،

دستگاه های فتوکپی رو کامل شارژ کرد،و هر خانواده ای که شهریه نمیده قرار هست یک‌ بسته کاغذ بیارن،همه این ها به نفع بچه هاست.و فقط سی درصد مدرسه کامل پول کمک به مدرسه رو دادن،البته چند پدر دانش آموز با حداقل قیمت برای نقاشی کل مدرسه داوطلب شدن،

بخدا مدرسه دولتی هزار تومن هم بهش نمیدن 

ببین نمی‌دونم شاید واسه شهرهای بزرگ اینطوری باشه ولی تو شهر ما غیرانتفاعی باهاشون در حد مدارس خاص کا ...

تهران هم سطح های مختلف هست مدارس غیرانتفاعی

معلم باوجدان باشه بله. الان معلم کلاس اول دختر من ب حدی با بچه ها کار میکرد ک باور کن بهترین مدارس غیرانتفاعی هم همچی معلمی نداره. ولی فرق هاش میدونی چیه. اینکه این معلم درس رو میداد تلاش اش رو میکرد ولی غیرانتفاعی بود از بچه کار میکشن. درسته درس ضعیف هم هست ولی کلی تکلیف ازش میخوان. چون معلم باید ب مدیر جواب پس بده مدیرم ب مرکز.

خروجی کنکور هاشون باید خوب باشه

اکثر مدارس ازمون ورودی دارن سطح مدارس کاملا مشخصه. اصلا هم اینطور میستند ک بگن کیلویی نمره میدن. سطح بچه رو واقعا میبرن بالا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین نمی‌دونم شاید واسه شهرهای بزرگ اینطوری باشه ولی تو شهر ما غیرانتفاعی باهاشون در حد مدارس خاص کا ...

عزیزم مسئولین گند زدن تو مدارس دولتی برای مثال مدرسه اطراف ما پر از افغانی بودن تا پارسال امسالو خبر ندارم به جای مزکز اموزشی فرهنگی مرکز بی تربیتی و بی فرهنگی شده بود

تهران هم سطح های مختلف هست مدارس غیرانتفاعیمعلم باوجدان باشه بله. الان معلم کلاس اول دختر من ب حدی ب ...

اصلا مدارس غیر انتفاعی با بچه ها بیشتر کار میشه تکالیفشونم بیشتر من تجربه از هردو مدرسه دارم دولتی یکسال بردم پشیمون شدم

تهران هم سطح های مختلف هست مدارس غیرانتفاعیمعلم باوجدان باشه بله. الان معلم کلاس اول دختر من ب حدی ب ...

آره خب ولی تو شهر ما واسه دبیرستان کلا یه دونه مدرسه غیرانتفاعی هست که فکر میکنم در حد ۶۰ میلیون بگیرن کلاساشم جمعیتش خیلی کمه در حد ده نفر ولی خب سطح بچه ها خیلی پایینه چون هرکی از تیزهوشان و نمونه و شاهد مونده مجبور شده بره اونجا 

چه حرفیه میزنی خواهر من.... مدارس دولتی هم دیدیم اوضاش چطوره ....

خواهر من تو مدرسه دولتی درس خوند و هیچ کلاس کنکوری یا کتاب کمک آموزشی نخرید

همون سال اول پزشکی قبول شد،باور کنید بچه خودش باید درس بخونه بقیه همه بهانه است

وقتی که آدم پول نداری چطوری می‌تونی سالن ۱۰۰ میلیون تومان خرج مدارس غیرانتفاعی کنی از اونور بوم می‌افتی

فعلا این شش سال ابتدایی پیش خودم هست و دولتی ،امسال مدرسه ما پنج تومن شده شهریه اش (دولتی)ولی از سال ...

من پسرم رو امسال آوردم دولتی کلاس پنجمی خیلی نگرانم 

فضای مدرسه دولتی چه جوره

فرستادی دولتی الان نگران نیستی

خوب به کوچولو نگرانی طبیعیه ولی دیدم ارزش نداره تو اون مدرسه که فقط پول می گرفتن و چیز خاصی نداشت بمونه ،پارسال هم خودم به دخترم آموزش می دادم  برام فرقی نمی کنه