2777
2789
عنوان

شوهرش مست می‌کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 582 بازدید | 33 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[QUOTE=390455481]زن خودش بخاطر زنش مست می‌کنه که فراموشش کنه[/QUOTE عجب آدمی  خوب این کارو نکنه بحاش با زنش خوب باشه تا احتیاج نباشه فراموشش کنه خاک برسر

تکیه کردم به خودم چون دیگران رهگذرند🖤💔

نه بابا 

ایناذتو‌فیلم ههاست

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

اون اگه مرد خوبی بود اشتباهتشو جبران میکرد نه اینکه بدتر بره عرق خور هم بشه

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

بهونشهههه.. ابنکارو میکنه که دل زنه بسوزه برگرده. جای این کارا میرفت مسکل بین خودش و زنشو حل مبکرد که کار به طلاق نکشه 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

بهونشهههه.. ابنکارو میکنه که دل زنه بسوزه برگرده. جای این کارا میرفت مسکل بین خودش و زنشو حل مبکرد ک ...

حتی گفتن چند شب پیش تو قهوه خونه انقد گریه کرده که همه اشکشون براش در اومده اما فک نمیکنم دوستم دیگه بهش برگرده 

یاد این فیلمه افتادم که علی مصفا اینا خیلی ریلکس به دوستشون میگن چی مصرف کنه که زنش یادش بره 😁

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

حتی گفتن چند شب پیش تو قهوه خونه انقد گریه کرده که همه اشکشون براش در اومده اما فک نمیکنم دوستم دیگه ...

انگار داری فیلمای جم تی وی رو تعریف میکنی🤭😐🤣🤣

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
حتی گفتن چند شب پیش تو قهوه خونه انقد گریه کرده که همه اشکشون براش در اومده اما فک نمیکنم دوستم دیگه ...

این دیگه خیلی فضایی بود. همه نشستن گریه کردن 😏😏

اگر برگرده خررههه 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

اگر مشکلش دست بزن داشتنش و خشمش هست 

میرفت یه دوره پیش روانپزشک دارو میخورد که آرومتر باشه خب

نمیشه که یکی و زده توی زندگی

حالا اشک بریزه جلوی بقیه

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

این دیگه خیلی فضایی بود. همه نشستن گریه کردن 😏😏اگر برگرده خررههه

بخدا دوستم دروغ نمیگه رفیق شوهرم به دوستم زنگ زده که اینجوری شده بیا و برگرد

اما اینم بگم شوهرش اصلا نگفته که برگرد سر زندگیت

اگر مشکلش دست بزن داشتنش و خشمش هست میرفت یه دوره پیش روانپزشک دارو میخورد که آرومتر باشه خبنمیشه که ...

اره خیلی عصبیه اما هیچوقت قبول نمیکنه بره دکتر چون خودشیفتس