2777
2789
عنوان

خودکشی

1465 بازدید | 54 پست

من مدت زیادی اینجا عضوم این کاربری دوممه . مدت زیادیه به خودکشی فکر میکنم مشکلاتم هیچ جوره حل نمیشه هیچ کسی رو ندارم  مشکل برای ظاهرم پیش اومده  هیچ طوری قابل هضم نیست. اینقد دلم شکسته به خاطر این مسئله که دوست دارم همه کسایی  که دلمو به این خاطر شکستن بمیرن که از نزدیکامم هستن . آخه من بی آینده که هیچ حمایتی از کسی ندارم توی این دنیا به کی پناه ببرم از بس چله گرفتم و شبا  بغض خوابیدم خسته شدم هیچی آرومم نمیکنه .میخوام خودمو بکشم که از تنهایی و بی کسی دربیام دوست دارم خدا رو ببینم همه بدبختیا و حرفایی که منو خرد کرد بهش بگم بهش بگم بنده هات خیلی نامردن. خیلی ثبر کردم که یه تصمیمی بگیرم که یعدش پشیمون نشم ولی هر چی میگذره بیشتر از زنده بودنم پشیمانم . اینهمه آدم بیخود و بی جهت سر مشکلات کوچیک خودشون رو میکشن چرا من با این مشکل بزرگ باید تو ی این دنیا بمونم و زجر بکشم .بچه ها توی دعاهاتون برای کسایی مثل من که از سر ناچاری خودکشی میکنن دعا کنید

ارباب شدی که رو به هر کس نزنم  

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید